ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Μακεδονικός Κοζάνης - ΑΜΣ Γαλατινή 2-2 (video)

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Mακεδονικός Κοζάνης και Γαλατινή στο ντέρμπι κορυφής στα πλάισια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΚ. Οι δύο μονομάχοι μοιράστηκαν βαθμούς, γκολ, δοκάρια και σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Το τελικό 2-2 αφήνει όμως μια πικρία στις τάξεις του
Μακεδονικού οι οποίοι δέχτηκαν δύο φορές την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά των δύο ημιχρόνων (Στον 44΄το 1-1 και στο 88΄το 2-2) Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά παρά τα τέσσερα γκολ που σημειώθηκαν και τα δύο δοκάρια (ένα για κάθε ομάδα) με δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.
Στο Α΄ημίχρονο η Γαλατινή κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα ενώ στο Β΄ημίχρονο τα ηνία του αγώνα πήρε ο Μακεδονικός.
Φάσεις και γκολ
Στο 10΄ακυρώνεται σωστά γκολ για τους φιλοξενούμενους όταν ο κ Πανυτσιδης υπέδειξε έμμεσο φάουλ έξω απο τη μεγάλη περιοχή του Μακεδονικού , και ο Ηλίας το εκτέλεσε απ ευθείας στα δίχτυα.
Στο 16΄ο Σακαλής θα σπάσει τη μπάλλα στα όρια της περιοχής, δυνατό σουτ του Σαββούδη , διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Κόκοτας
Στο 30΄δυνατό σουτ του Τζιούτζια , άουτ.
Στο 41΄φάουλ για τους φιλοξενούμενους με τον Παπαιωάννου , γυριστή κεφαλιά του Παπανώτα η μπάλα βρίσκει το κάθετο δοκάρι.
Στο 42΄φάουλ του Σαββούδη στην καρδιά της άμυνας της Γαλατινής , πετάγεται ο Κουτσώνας και ε καρφωτή κεφαλιά γράφει το 1-0.
Στο 44΄γρήγορη απάντηση της Γαλατινής , με τον Παπανώτα να κερδίζει τις κόντρες και με σουτ μέσα απο την περιοχή να φέρνει το ματς στα ίσα 1-1
Στο 50΄φάουλ του Σακαλή ο Κόκοτας αποκρούει , η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και περνάει κόρνερ.
Στο 63΄ο Σαββούδης θα βρει τον Σταφυλίδη αυτός ωραία θα αποφύγει έναν αντίπαλο , θα μπει στην περιοχή και με συρτό γωνιακό σουτ θα ξαναδώσει προβάδισμα στον Μακεδονικό με 2-1
Στο 77, δυνατό σουτ του Σαββούδη διώχνει σε κόρνερ ο Κόκοτας.
Στο 85΄διαγώνιο σουτ λίγο μέσα απο την περιοχή του Σακαλή , ελάχιστα έξω απο το κάθετο δοκάρι.
Στο 88΄η Γαλατινή θα κερδίσει φάουλ, θα το εκτελέσει ο Παπανώτας μέσα στην μικρή περιοχή , αδράνεια των αμυντικών , θα σηκωθεί ο Γιαννής και με ωραία κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 2-2.
Μακεδονικός Κοζάνης : (Παπακώστας)Βαρυτιμίδης, Αντωνόπουλος Γρ. , Κουμπούρας, Σταφυλίδης, Τζούτζας, Σακαλής, Αντωνόπουλος Κ.(60΄Λαμπίρης), Σαββούδης (92΄Ζαχαρίας), Κουτσώνας, Καλημέρης, Ευθυμιάδης(46΄Πάτσιος)

Γαλατινή: (Μαυροδήμος) Κόκοτας, Κάτσιας,(73΄Ζιώγας), Παπαιωάννου(62΄Βουρονίκος) , Καρανάσιος, Τσαφής, Λαζής, Ηλίας (70 Γκαργκάλας), Γκαραγκούνης, Γιαννής, Παπανώτας , Μανώλης.

Διαιτητής : Πανυτσίδης
Βοηθοί : Γεωργιάδης , Κουτζιακουτζίδης.
συνεντεύξεις προπονητών ... φάσεις και γκολ του αγώνα
φωτο του αγώνα ΕΔΩ

Δείτε περισσότερα θέματα 
kozani.topikasport.gr
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: