ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Αργός και βασανιστικός ο θάνατος της 22χρονης Ανδριάνας στην Καστοριά


Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη πώς η αναπαράσταση της άγριας δολοφονίας της 22χρονης στην Καστοριά έχει ήδη γίνει από τα ξημερώματα, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα...
Κάποια τοπικά μέσα αναφέρουν ότι ο 35χρονος έχει ήδη οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ κάποια άλλα τονίζουν ότι η αστυνομία δίνει παραπλανητικές διαρροές, για να μπερδέψουν τους 100νταδες αγανακτισμένους συγγενείς, φίλους και γνωστούς της 22χρονης Ανδριάνας, προκειμένου να μην σημειωθούν επεισόδια.
Το κλίμα στο μέχρι τώρα φιλήσυχο μέρος είναι εκρηκτικό. Συναισθήματα θρήνου και οργής έχουν κατακλύσει τους κατοίκους, ενώ οι συμφοιτητές της άτυχης κοπέλας έχουν «διαλυθεί».
Σύμφωνα με νέα ανατριχιαστικά στοιχεία που έγιναν γνωστά σήμερα το κορίτσι υπέφερε. Οι τελευταίες της ώρες ήταν βασανιστικές: Ο δράστης την χτύπησε και όταν η ίδια προσπάθησε να ξεφύγει την κυνήγησε και και την πέταξε στο πίσω μέρος του οχήματος. Εκεί την χτύπησε με βία, ενώ η ίδια πάλεψε για την ζωή της μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μέχρι το λεπτό που την αποτελείωσαν οι δέκα μαχαιριές του… Τότε το πανέμορφο κορίτσι έριξε πίσω το κεφάλι και άφησε την τελευταία της πνοή. «Τα χεράκια της ήταν σακατεμένα από τα χτυπήματα. Προσπαθούσε για ώρα να ξεφύγει», είπαν οι αστυνομικοί.
Την είχε ξαναχτυπήσει
Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο αρρωστημένος φίλος της, ασελγούσε πάνω της. Σύμφωνα με το Έθνος, την είχε κακοποιήσει ξανά στο παρελθόν, όμως εκείνη από αγάπη (;), από φόβο (;) κανείς δεν ξέρει, ούτε τον κατήγγειλε, ούτε τον χώρισε…
star
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog  
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: