ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΑΕΠ Βατολάκκου - Κτ. Αστ. Καληράχης 3-2 (2-1) 13η Αγωνιστική

Α' ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Σάββατο 3/12/2011
Γήπεδο Βατολάκκου
Μεγαλειώδη νίκη πέτυχε η Α.Ε.Π. Βατολάκκου, κόντρα στον πρωταθλητή χειμώνα Αστέρα Καληράχης.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και
για τα πρώτα είκοσι λεπτά είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, επέβαλαν το δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι, αιφνιδιάζοντας τους πρωτοπόρους που παρουσιάστηκαν χαλαροί και άτονοι, με αποτέλεσμα στο ημίωρο να βρεθούν πίσω στο σκορ (10' & 31' με τον Γεωργιάδη) με το εις βάρος τους 2-0 σκορ.
Οι πρωτοπόροι στη συνέχεια ισορρόπησαν και κατάφεραν να μειώσουν στην εκπνοή του ημιχρόνου σε 2-1 (με τον Ξάνθο).
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Καληράχης μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε στα πρώτα λεπτά και στο 56'ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα ισοφαρίζοντας (με τον Ξάνθο) σε 2-2.
Στη συνέχεια και 3 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν ξανά προβάδισμα στο σκορ με τον Γεωργιάδη να πετυχαίνει χατ-τρικ απέναντι στην εστία του Τζιόγκου.
Το πάθος και η νευρικότητα των παικτών και των δύο ομάδων, είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του Ελευθεριάδη στο 60'ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Αστέρα και για τους Πόντιους του Γεωργιάδη 66'ο λεπτό και Τσιάτσιου στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Οι σημαντικότερες φάσεις
α' ημίχρονο
8' ο Ζούρτος από το ύψος της περιοχής πλάσαρε πάνω στον Τζιόγκου.
9' σουτ του Ντεμάι από πλάγια, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
10' σέντρα του Ζούρτου από δεξιά, ο Παπαμιχαήλ έσπασε στον Γεωργιάδη, όπου με άνεση πλάσαρε στα δίχτυα του Τζιόγκου κάνοντας το 1-0.
21' σουτ του Μήττα πέρασε άουτ.
31' σέντρα του Κοτζατίσογλου στην περιοχή της Καληράχης, βρίσκει τον Παπαμιχαήλ, ο οποίος με κεφαλιά ψαράκι τροφοδότησε τον Γεωργιάδη στο δεύτερο δοκάρι, (η φάση αυτή είχε αρκετές διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους, θεωρώντας τον Γεωργιάδη σε θέση οφσάιντ. Τη φάση πήρε πάνω του ο έμπειρος ρέφερι κ. Τσέτσιλας που ήταν σε καλή οπτική θέση) και με πλασέ έγραψε το 2-0.
44' φάση διαρκείας στην περιοχή του Τσακστάρα, με τον Ξάνθο από κοντά να πλασάρει (στη φάση αυτή διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι, διότι προηγήθηκε παράβαση πριν το πρώτο πλασέ του Ξάνθου, όταν η μπάλα βγήκε στο χέρι του. Ο διαιτητής στη φάση αυτή, δεν είχε οπτικό πεδίο μέσα στο μπούγιο), ο Τσακστάρας αποκρούει, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Ξάνθος με κεφαλιά μείωσε σε 2-1.
β' ημίχρονο
47' ο Τσαπατσάρης εκτέλεσε φάουλ, αποδέκτης της μπάλας ο Ελευθεριάδης, με τη μία το σουτ, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τσακστάρα.
55' κάθετη πάσα του Τσιάτσιου στον Γεωργιάδη, που πλάσαρε βιαστικά και από μεγάλη απόσταση πάνω στον Τζιόγκου.
56' σε μία σύγχηση που επικράτησε μετά από παράλληλη σέντρα στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Ξάνθος σε καλύτερη θέση με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα του.
59' έξοχη πάσα του Τσιάτσιου στον Παπαμιχαήλ, ο οποίος κινήθηκε προς την αντίπαλη εστία, δεν έκανε το πλασέ, προτίμησε τον Γεωργιάδη, δίνοντας έτοιμο γκολ πάρε-βάλε, πράγμα που το έκανε, πετυχαίνοντας σήμερα χατ-τρικ, για το τελικό 3-2.
Διαιτησία: Τσέτσιλας, Στεργιόπουλος, Παπαδημητρίου Ε.Π.Σ. Γρεβενών
ΑΕΠ Βατολάκκου: Τσακστάρας, Εμπρικίδης (83' Κύρου), Καραγκιόζης, Σάλλο, Κεντεμποζίδης, Ντεμάϊ, Κοτζατίσογλου , Ζούρτος (57' Γεωργούλας), Παπαμιχαήλ (90' Καραπάς Θ.), Τσιάτσιος, Γεωργιάδης.

Κτ. Αστ. Καληράχης: Τζιόγκου, Παπαστεργίου, Κωστόπουλος(72΄Παπαγεωργίου), Ρόβας, Ντοβατζίδης, Ελευθεριάδης, Τσιάρας, Τσαπατσάρης, Κολέτσος(57΄Παπαιωάννου), Μήττας(68΄Τερζής), Ξάνθος.
ΧΟΡΗΓΟΣ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ










































































Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: