ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Πυρσός Γρεβενών-Εθνικός Βατερού 3-3 7η αγωνιστική

Σε ένα ακόμα παιχνίδι η τύχη γύρισε τις πλάτες στον Πυρσό αφού δεν κατάφερε να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Εθνικού Βατερού στο ΔΑΚ Γρεβενών.
Ο Πυρσός είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 2ο λεπτό... αλλά

ο Δούμας αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Γκέτσιος μετά από ανατροπή του από τον Ματζώλα.
Στο 10ο λεπτό ο εξαιρετικός τερματοφύλακας του Εθνικού Σταύρος Ζηνόβιος σταμάτησε τον Γεωργίου ενώ στο 15΄ λεπτό ο Εθνικός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Νίκο Ζηνόβιο μετά την ανατροπή του Θεοδωρίδη από τον Αλυσσανδράτο βρέθηκε μπροστά στο σκορ.
Οι πράσινοι που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προσπάθησαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 34΄με αυτογκόλ του του Καλλιανίδη, μετά από σουτ του Δούμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο σε μια αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν και πάλι μπροστά με τέρμα του Ουνγιαλίδη στο 57΄. Η αντίδραση από τους γρεβενιώτες ήρθε στο 85’ με αυτογκόλ του Φωτιάδη και πλασέ του Γεωργίου στο 88΄κάτι όμως που δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει τη χαρά της νίκης αφού στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νίκος Ζηνόβιος σε μια ακόμη αντεπίθεση για την ομάδα του Βατερού σημείωσε το τελικό 3-3 με κεφαλιά παγώνοντας το ΔΑΚ Γρεβενών.
Να σημειωθεί ότι για τους φιλοξενούμενους αποβλήθηκαν ο Νάνος στο 65΄για εξύβριση και ο Ταουσάνης στο 87’ επειδή χτύπησε αντίπαλο, ενώ την κόκκινη κάρτα είδε και για τους γηπεδούχους ο Σιούλας στο 85΄.
Τον αγώνα παρακολούθησαν 200 περίπου θεατές.
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Αλυσσανδράτος, Μπούκας, Γκέτσιος, Αλεξανδρής, Χερίδης (65’ Σιούλας), Μπλάντος (75’ Μπόζιαρης), Χαραλαμπίδης, Τζερεμές, Κοτζατίσογλου, Γεωργίου, Δούμας.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ: Ζηνόβιος Σ., Ουνγιαλίδης (75’ Μερζανίδης), Τσιούκρας, Ματζώλας (53’ Ταουσάνης), Καλλιανίδης, Φωτιάδης, Μετικάνος, Ζηνόβιος Ν., Νάνος, Θεοδωρίδης, Πελέκας (71’ Ρέββας).

greveniotis.gr 
Δείτε περισσότερα την Δευτέρα.. αναλυτικά τις καλύτερες φάσεις και πλούσιο φωτορεπορτάζ... 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: