ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Με Κύπρο, Τουρκία και Δανία η Εθνική Νέων

Έντονο ενδιαφέρον αποκτά η προκριματική φάση του Euro των Νέων, για την Εθνική μας καθώς η κλήρωση την έφερε αντιμέτωπη με την Τουρκία. Στον ίδιο όμιλο όμως θα κληθεί να αγωνιστεί και η Κύπρος! Όπως και η Δανία.
Η Εθνική ομάδα που πέρασε με σχετική άνεση από τον α' προκριματικό γύρο και θα μπει στο κυνήγι της πρωτιάς του ομίλου, ώστε να προκριθεί στην τελική οκτάδα που θα βρεθεί το καλοκαίρι στην
διοργάνωση του Euro U-19.
Τσάνας: "Βατός ο όμιλος"
Με δηλώσεις του στο epo.gr, ο Κώστας Τσάνας, σχολίασε την κλήρωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012.
"Ήταν θετικό το γεγονός ότι τοποθετηθήκαμε στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, εξαργυρώνοντας τις καλές μας εμφανίσεις στα προκριματικά της διοργάνωσης. Αποφύγαμε με αυτό τον τρόπο τις παραδοσιακές δυνάμεις, ενώ και από τη σημερινή διαδικασία σταθήκαμε τυχεροί καθώς δεν κληρωθήκαμε με ορισμένες πολύ καλές ομάδες των άλλων γκρουπ. Φυσικά, πρόκειται για την elite round, βρισκόμαστε, πλέον, σε ένα υψηλό επίπεδο και οι ομάδες που κληρώθηκαν στον όμιλό μας είναι αρκετά δυνατές. Ο πρώτος στη βαθμολογία περνάει στα τελικά και αυτό είναι το δυσκολότερο κομμάτι για όλους. Ο όμιλος με μια πρώτη ματιά δείχνει βατός, συγκριτικά και με τους άλλους ομίλους, όμως εμείς οφείλουμε να είμαστε 100% έτοιμοι την περίοδο των αγώνων και να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να συνεχίσουμε την καλή παράδοση αυτής της Εθνικής, η οποία έχει σημαντική παρουσία στις τελικές φάσεις του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος".
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: