ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ρέθυμνο: Άλλος ένα προπονητής στίβου παιδεραστής!

Σοκ στην κοινωνία του Ρεθύμνου προκαλεί και νέα υπόθεση παιδεραστίας με πρωταγωνιστή καθηγητή Φυσικής Αγωγής, ο οποίος ασελγούσε σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών. Το περιστατικό αυτό είναι το δεύτερο που αποκαλύπτεται στην Κρήτη σε διάστημα λίγων ημερών, σοκάροντας την τοπική κοινωνία.
Μετά την αρρωστημένη δράση του προπονητή- παιδεραστή, Νίκου Σειραγάκη, συνελήφθη την Τετάρτη καθηγητής φυσικής αγωγής για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων...
και συγκεκριμένα κοριτσιών.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διωκτικές αρχές, εδώ και καιρό, τον παρακολουθούσαν και έφτασαν στα ίχνη του ενώ τον συνέλαβαν κατόπιν εντάλματος που εκδόθηκε σήμερα το απόγευμα.
Πρόκειται για 50χρονο προπονητή του στίβου, ο οποίος εργαζόταν στην ΕΑΡ αλλά, τον τελευταίο καιρό, λειτουργούσε το δικό του γυμναστήριο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο παιδιά τον κατήγγειλαν για ασέλγεια σε βάρος τους και τότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.
Ο ίδιος εντοπίστηκε και συνελήφθη στον...δρόμο κατόπιν έκδοσης εντάλματος από τις αρχές ενώ όταν μεταφέθηκε, συνοδεία αστυνομικών, στο σπίτι του για τα απαραίτητα πειστήρια, εκείνος άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και αυτοτραυματίστηκε -όχι σοβαρά- στο λαιμό ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες....όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.
ΤΑ ΝΕΑ
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: