ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Κοζάνη: Ένας νεκρός σε τροχαίο λογω της χιονόπτωσης!

Τα πρώτα χιόνια στην περιοχή της δυτικής Μακεδονίας, προκάλεσαν όπως όλα δείχνουν προβλήματα, αφού η χιονόπτωση ήταν σφοδρή καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας και μερικοί οδηγοί απροετοίμαστοι για τον χειμώνα.
Από το πρωί η Εγνατία οδός έκλεισε από το ύψος των Κοίλων μέχρι και την Καλάμια, αφού τα ανεμοσουρια κατέστησαν τη κυκλοφορία αδύνατη.
Μάλιστα αυτοκίνητα και φορτηγά είχαν κολλήσει στο χιόνι.
Πριν από λίγη ώρα ο δρόμος άνοιξε και πάλι, όμως κάποια αυτοκίνητα που βρίσκονταν δεξιά του δρόμου με τους οδηγούς παρέμειναν στο σημείο. Στο ύψος του κόμβου της καλαμιάς, μια νταλίκα λογω της κακοκαιρίας παρέσυρε τέσσερις πολίτες που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο σταματημένοι έξω από τα αυτοκίνητα τους, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον έναν και να τραυματίσει άλλους τρεις εκ των οποίων τον έναν σοβαρά!
Λόγο του ότι η Εγνατία είχε κλείσει στο συγκεκριμένο σημείο, η κυκλοφορία γινόταν από το παλιό οδικό δίκτυο. Η παλιά εθνική οδός στα κοίλα, δεν άντεξε τον αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο και σε συνδυασμό με την κακοκαιρία, τα ανεμοσουρια και το πυκνό χιόνι να έχουν δημιουργηθεί ουρές εκατοντάδων αυτοκίνητων και φορτηγών ενώ έγιναν και τροχαία με υλικές ζημιές.
http://www.kozani.tv
svouranews
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: