ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Θερμό επεισόδιο Παπουτσή - Βορίδη στην κυβερνητική επιτροπή...

«Πλακώθηκαν» στην κυβερνητική επιτροπή ο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής με τον υπουργό Υποδομών Μάκη Βορίδη, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον ΛΑΟΣ για τα θέματα που σχετίζονται με τη Ναυτιλία.
Ο κ. Παπουτσής αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο ζήτημα για την πειρατεία στα πλοία και ο Βορίδης του απάντησε με αιχμηρό τρόπο : «Επειδή εμείς δεν ξέρουμε όλα τα θέματα καλό θα είναι να μην συνεννοούνται οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ μεταξύ τους και μετά να τα μαθαίνουμε εμείς».

Στην κόντρα παρενέβη ο πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος, ο οποίος ζήτησε να μην γίνεται διαλογική συζήτηση . «Ο καθένας θα μιλά με τη σειρά του, δεν θέλω διαφωνίες εδώ» επισήμανε στους υπουργούς.
Κόντρα του Μ. Βορίδη υπήρξε και με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Γ. Ραγκούση, αλλά για το ζήτημα των… ταξί. «Ο Ραγκούσης έχει την άποψη του και εγώ τη δική μου» τόνισε.
Ευτυχώς (;), από τη συνεδρίαση απουσίαζαν οι υπουργοί της ΝΔ που συμμετέχουν στην κυβερνητική επιτροπή (Σταύρος Δήμας- Δημήτρης Αβραμόπουλος), οι οποίοι βρίσκονται σε αποστολές στο εξωτερικό και έτσι δεν υπήρξε και τρίτος εμπλεκόμενος στη διαμάχη. Το γεγονός αυτό όμως δεν τους γλίτωσε από τη γκρίνια των υπουργών του ΠΑΣΟΚ.
«Θα πρέπει να είμαστε όλοι εδώ για να επιβεβαιώνεται ο χαρακτήρας της κυβέρνησης», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος. «Πρέπει να είναι εδώ» ανέφερε από την πλευρά της και η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου.
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: