ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ηλιάδη: "Θέλω ο γάμος μου να είναι σαν ένα μεγάλο πάρτι"

Μπορεί η Αγγελική Ηλιάδη να μην έχει ξεκινήσει ακόμα τις προετοιμασίες για το γάμο της, όμως ξέρει πολύ καλά πώς θα είναι η μεγάλη μέρα.
«Θέλω εκείνη η μέρα να είναι μια πολύ όμορφη γιορτή, με όλους τους φίλους μας και να το γλεντήσουμε, να περάσουμε υπέροχα μέχρι το πρωί. Σαν ένα μεγάλαο πάρτι», είπε η Αγγελική στο περιοδικό Εγώ Weekly.

Από εκεί και πέρα όμως δεν έχει σκεφτεί καμία άλλη λεπτομέρεια. Ούτε για νυφικά, ούτε για στολισμούς, ούτε για μπομπονιέρες, ούτε για τίποτε άλλο δεν έχει κάτσει να σκεφτεί γιατί δε θέλει να αγχωθεί.
«Δεν έχω μπει στη διαδικασία των προετοιμασιών. Δεν έχω κάνει τίποτα! Αισθάνομαι ότι αν ξεκινήσω, θα αγχωθώ. Θέλω να γίνουν όλα σιγά σιγά. Το μόνο που ήθελα – και θα του το προτείνω τις επόμενες μέρες – είναι να μας παντρέψει ο Νεκτάριος Μουλατσιώτης. Τα τελευταία χρόνια, εκείνος με βοήθησε να ξαναβρώ τις ισορροπίες μου και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό», είπε.
Άραγε ο γάμος της θα είναι και η αφορμή για να τα ξαναβρεί με την οικογένειά της;
«Εκείνη τη μέρα, θέλω να είναι κοντά μου αρκετοί άνθρωποι. Δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Όσοι με αγαπούν θέλω να είναι εκείνη τη μέρα μαζί μου», τόνισε χωρίς όμως να πει κάτι παραπάνω.
Αυτό που πάνω από όλα όμως θέλει και εκείνη και ο σύντροφός της, Κ. Μηλιωτάκης είναι ένα παιδάκι.
«Αυτό που αναφέρουμε πολλές φορές οι δυο μας εκεί που καθόμαστε χαλαρά και μιλάμε είναι πως θέλουμε να κάνουμε ένα παιδάκι», λέει η Αγγελική, κάτι που όπως έχει αποκαλύψει και παλιότερα θέλει και ο γιος της.
Και μπορεί να πέρασε μια μεγάλη περίοδο εσωστρέφειας, που δεν ήθελε να μιλάει σε κανέναν και προτιμούσε την απομόνωση του σπιτιού της, τώρα όμως διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της και θέλει να τη μοιραστεί με όσους την αγαπούν.
«Γενικώς ως άνθρωπος, μέχρι κάποια στιγμή ήμουν εσωστρεφής και δεν ανοιγόμουν εύκολα, όχι μόνο δημοσίως, αλλά ακόμη και στον περίγυρό μου. Από κάποια στιγμή και μετά άλλαξε ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα. Τώρα πια νιώθω καλά, νιώθω όμορφα», λέει.
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: