ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

“Ξύλο” στο υπουργικό

Ανάψαν τα αίματα στο υπουργικό συμβούλιο με τις κόντρες Βενιζέλου και Ρέππα κατά Ραγκούση για την απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων.
Την ίδια ώρα Αβραμόπουλος-Δήμας-Διαμαντοπούλου ζήτησαν εξαιρέσεις για την εφεδρεία.

Η νέα κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει αφού όπως όλα δείχνουν θα έχει να αντιμετωπίσει τη… νέα κυβέρνηση Παπαδήμου.
Στο υπουργικό είχαμε μέτωπο Λοβέρδου, Παπαϊωάννου και Βορίδη κατά του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρη Ρέππα για τον τρόπο που προώθησε την εφεδρεία, με τους τέσσερις υπουργούς να κατηγορούν ευθέως τον κ. Ρέππα πως εξαιτίας των καθυστερήσεων και της μη σωστής οργάνωσης του μέτρου της εφεδρείας, η τρόικα πλέον ζητά ανοιχτά απολύσεις στο Δημόσιο.
Ο κ. Ρέππας βρήκε σύμμαχο τον υπουργό Οικονομικών, κ. Βενιζέλο όπου οι δύο άνδρες κατηγόρησαν ανοιχτά τον κ. Ραγκούση για το θέμα της απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων, δείχνοντάς τον ως υπεύθυνο για το φιάσκο της εφεδρείας.
Η κα Διαμαντοπούλου ζήτησε εξαιρέσεις από το καθεστώς της εφεδρείας, όπως και ο κ. Αβραμόπουλος και ο κ. Δήμας που ζήτησε εξαιρέσεις για τους διπλωμάτες.
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: