ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Φ.Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Παραιτείτε ο Πρόεδρος του ΠΥΡΣΟΥ Μένιος Παπαϊωάννου.
Απευθύνομαι στους φιλάθλους των Γρεβενών με σεβασμό και επίγνωση της δύσκολης συγκυρίας για την ομάδα του Πυρσού, αλλά και γενικότερα για την πορεία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που δοκιμάζεται σκληρά.
Το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ανέλαβα την ευθύνη σαν Πρόεδρος του Δ.Σ. να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει, κατεβλήθησαν αγωνιώδεις
προσπάθειες με προσωπικές οικονομικές θυσίες να ανταπεξέλθουμε στα λειτουργικά και άλλα έξοδα και να βοηθήσουμε τον Πυρσό να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
Από την αρχή έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με τις οικονομικές δυσχέρειες που επρόκειτο να αντιμετωπίσουμε και ουδέποτε υποσχέθηκα ότι μόνος μου θα μπορούσα να τις υπερβώ.
Είχα αντιθέτως τονίσει ότι χωρίς τη σύμπραξη και την ενεργό συμπαράσταση όλων όσων μπορούν να συντρέξουν, το όλο εγχείρημα θα ήταν καταδικασμένο να αποτύχει.
Παρά τη συγκινητική ανταπόκριση του απλού γρεβενιώτη φιλάθλου αλλά και τη διάθεση πολλών να βοηθήσουν, τα αποτελέσματα είναι μέχρι σήμερα δυστυχώς πενιχρά.
Θα υποβάλω λοιπόν στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου του Φ.Α.Σ. Πυρσός. Καλώ ταυτόχρονα άτομα και κοινωνικούς εταίρους σε ανιδιοτελή και γενναία συμπαράταξη, που είναι το αναγκαίο βήμα για τη σωτηρία του λαοφιλούς συλλόγου.
Παραμένω στο Δ.Σ. ως απλό μέλος και στρατευμένος μαχητής στον αγώνα που πρέπει όλοι μαζί να ξεκινήσουμε για να ξαναδώσουμε όραμα και ελπίδα στο γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο, του οποίου αναπόσπαστο κομμάτι αποτελεί η ιστορική μας ομάδα.
Μενέλαος Παπαιωάννου
Πρόεδρος του Φ.Α.Σ. Πυρσός Γρεβενών
Ακούστε την συνέντευξη του Μένιου Παπαϊωάννου:


Δείτε περισσότερα θέματα
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: