ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

"Ετοιμάζουν" νέο κόμμα βουλευτές ΠΑΣΟΚ - ΝΔ...

Την δημιουργία νέου κόμματος φαίνεται πως προωθούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που συμμετείχαν πρόσφατα σε «μυστικό δείπνο» στον Λυκαβηττό, ενώ στο τραπέζι έχουν πέσει ακόμα και τα ονόματα για τον αρχηγό του!

Σύμφωνα με την «Real News», η συνάντηση έγινε στο σπίτι του Απόστολου Δοξιάδη στην περιοχή του Λυκαβηττού, όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Γιάννης Ραγκούσης, αλλά και στελέχη της «Κίνησης των 32» -που έγινε γνωστή με τον τίτλο της παρέμβασης «Τολμήστε»- και της «Κίνησης Πολιτών» του Νίκου Μουζέλη.
Οι δύο υπουργοί φέρονται επίσης να πρωταγωνιστούν σε διαδικασίες διαλόγου μεστελέχη της ΝΔ και με κινήσεις πολιτών για τη συγκρότηση ενός νέου φορέα, που θα υπερβαίνει στα σημερινά σχήματα και θα έχει «σημαία» έναν νέο εκσυγχρονισμό του ελληνικού κράτους - το ζητούμενο δηλαδή από κτίσεώς του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι συζητήσεις μεταξύ Ραγκούση, Διαμαντοπούλου και Μόσιαλου με στελέχη της ΝΔ και, συγκεκριμένα, με τους κ.κ. Σπηλιωτόπουλο, Μητσοτάκη,Βαρβιτσιώτη, Χατζηδάκη και Αντώναρο, συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς ενώ στο κάδρο παραμένει και ο Γ. Φλωρίδης.
Η κυβέρνηση Παπαδήμου θεωρείται ότι βοηθά να επωαστούν νέα σχήματα και αρχίζει να συζητείται το ενδεχόμενο ο ίδιος ο κ. Παπαδήμος να είναι το πρόσωπο που μπορεί να ηγηθεί ενός τέτοιου σχήματος, πριν ή και μετά τις εκλογές.
Την ίδια ώρα, στο ΠΑΣΟΚ η διαδοχολογία δίνει και παίρνει, ενώ επί ποδός βρίσκονται οι Κ.Ο. της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, με τον τελευταίο να μιλά με στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.
Star.gr


Δείτε περισσότερα θέματα
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: