ΣΙΝΕ

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ο δολοφόνος της Ανδριάνας "δεν θυμάται" τίποτα

Την ώρα που οι γονείς της όμορφης φοιτήτριας Ανδριάνας Γαρδικιώτη ζητούν απαντήσεις για τη στυγερή δολοφονία της στην Καστοριά από τον 35χρονο μάνατζερ, ο Στάθης Ευσταθίου ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται απολύτως τίποτα.
Ο νεαρός άνδρας που βασάνισε με ηλεκτρικό κατσαβίδι, κατακρεούργησε με περισσότερες από 70 μαχαιριές και πέταξε στα παγωμένα νερά της λίμνης Καστοριάς το άψυχο σώμα της αγαπημένης του, μέσα από τις φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται, φέρεται να λέει σε όσους τον επισκέπτονται ότι τα πάντα στο μυαλό του είναι θολά.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso της Κυριακής», ο Στάθης Ευσταθίου έχει δεχτεί επίσκεψη από λιγοστούς στενούς συγγενείς και από δικηγόρους που ευελπιστεί να αναλάβουν την υπεράσπισή του.
Ομως στις ερωτήσεις όλων γιατί και πώς διέπραξε το φρικιαστικό έγκλημα, ο 35χρονος απαντά ότι στο κεφάλι του υπάρχει το απόλυτο κενό. Ο χρόνος έχει παγώσει και οι εικόνες φρίκης έχουν σβηστεί από το μυαλό του. Γνωρίζει ότι της έκανε κακό και το μόνο που λέει είναι «συγγνώμη».
Espressonews.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αλητη,θα πεθανεις φυλακη.