ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ποια το είπε: "Νιώθω σαν να είμαι παρθένα"!!!


"Νιώθω σαν να είμαι παρθένα"

Η Τζόντι Μαρς έχει κάνει στη ζωή ό,τι μπορεί για να κρατηθεί στο προσκήνιο. Το 2004 είχε «πουλήσει» σε αγγλική εφημερίδα μια ιστορία που την ήθελε να είναι ζευγάρι με τον Φρανκ Λάμπαρντ, κάτι που ο διεθνής μέσος ανέτρεψε με δικαστικό αγώνα και κέρδισε αποζημίωση.

Το 2007 «έτρεξε» το προσωπικό της ριάλιτι στο MTV, με απώτερο στόχο να βρει τον «κύριο Τέλειο» που θα παντρευόταν στο τέλος της σειράς, κάτι που έκανε.
Το 2008 παραδέχθηκε ότι ο γάμος ήταν ψεύτικος, αφού το έκανε «αποκλειστικά για τα χρήματα», διότι οι χορηγοί του σόου δεν θα έδιναν ούτε μία λίρα υπό άλλες συνθήκες.
Την ίδια χρονιά έγινε γνωστό ότι είναι ερωτευμένη με μια γυναίκα, τη Νίνα, και περιέγραψε τις σεξουαλικές της προτιμήσεις ως «αμφί»! Το 2009 αποφάσισε να ασχοληθεί με το μπόντι μπίλντινγκ και από τον προηγούμενο μήνα προσπαθεί να κάνει καριέρα ως γυμνάστρια.
Η ταραχώδης ζωή της 32χρονης αθλήτριας και μοντέλου συνεχίζεται πλέον με τις σέξι πόζες που πήρε για χάρη της «Sun», ενώ η συνέντευξη που συνόδευσε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της αγγλικής εφημερίδας και οι πικάντικες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
«Εχει περάσει τόσος καιρός από τότε που έκανα τελευταία φορά σεξ, που νιώθω πάλι σαν να είμαι παρθένα» είπε με ειλικρίνεια η Μαρς, που είναι ελεύθερη εδώ και δύο χρόνια. «Εχω κάνει σχέσεις με τόσους σκάρτους άντρες που φοβάμαι να προχωρήσω στον επόμενο».
Espressonews.gr
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: