ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ψύχραιμος, ατάραχος αλλά κυρίως αμετανόητος ο παιδεραστής!

Επί τρις ήμισυ ώρες η ανακρίτρια ζητούσε απαντήσεις στα ερωτήματα που του έθετε από τον 47χρονο παιδεραστή ο οποίος και τελικά προφυλακίστηκε. Ψύχραιμος, ατάραχος αλλά κυρίως αμετανόητος, εκείνος υποστήριζε τις θέσεις του για όσα κατηγορείται.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έδειξε στην ανακρίτρια πως έχει μετανιώσει για κάτι απ’ όσα διέπραξε, ισχυριζόμενος ότι είναι οπαδός μιας μορφής πρωτότυπης μύησης μέσω της οποίας βοηθούσε τα παιδιάνα γνωρίσουν το σώμα τους, να γνωριστούν μεταξύ τους καλύτερα, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, ισχύ, να αποβάλλουν τα ταμπού και τις αναστολές τους.

Ο παιδεραστής, φέρεται να παραδέχτηκε συνευρέσεις του μόνο με εννέα ανήλικα αγόρια και περιέγραψε τι ακριβώς γινόταν στην ημίωρη περίπου διάρκειά τους, επιμένοντας ότι κατ’ εκείνον το περιεχόμενό τους δεν ήταν σεξουαλικό αλλά σεξιστικό και ούτε εμπεριείχαν οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση.
Κατά πληροφορίες, περιέγραψε στην ανακρίτρια, κατόπιν ερωτήσεών της, την πλήρη φιλοσοφία της μύησης, η οποία, όπως είπε ο 47χρονος παιδεραστής περιελάμβανε τρία στάδια.
Ο ίδιος αρνήθηκε ένα τέταρτο στάδιο εφαρμογής της μεθόδου του, εκείνο του βιασμού των παιδιών που όμως από τα στοιχεία και το υλικό της δικογραφίας είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός.
Ενώ ο παιδεραστής ήταν έξω από το ανακριτικό γραφείο, κατάφερε να τον προσεγγίσει ο 30χρονος ιδιοκτήτης του καφενείου του Δικαστικού Μεγάρου και χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους αστυνομικούς κινήθηκε εναντίον του γρονθοκοπώντας τον 47χρονο στο πρόσωπο. Ο νεαρός συνελήφθη αλλά μισή ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.
Ρεθυμνιώτικα Νέα
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: