ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Καστοριά: Φρικτό έγκλημα! Έσφαξε την κοπέλα του και την πέταξε στη λίμνη!!!

...με 50 κατσαβιδιές στο πρόσωπο και 10 μαχαιριές στην καρδιά!
Σήμερα στις 7:00 περίπου τα ξημερώματα ανασύρθηκε από τη λίμνη της Καστοριάς στην περιοχή κοντά στον Αι Σωτήρα, το άψυχο κορμί της άτυχης φοιτήτριας που όλα δείχνουν ότι βασανίσθηκε και δολοφονήθηκε με τον πιο άγριο τρόπο πριν καταλήξει.

Η Αδριάνα Κερκυραία στην καταγωγή, φοιτούσε εδώ και αρκετό καιρό στο τμήμα δημοσίων σχέσεων του ΤΕΙ της
Καστοριάς.
Απ΄ ότι φαίνεται είχε σχέση με άνθρωπο που συνεργαζόταν με μπαρ της Καστοριάς στα οποία πουλούσε events.
Γενικώς δεν ακούσαμε τα καλύτερα λόγια για τον συγκεκριμένο νεαρό ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε αρκετά μπλεξίματα με το νόμο για παράνομη δρστηριότητα στο διαδίκτυο και όχι μόνο.
Η Αδριάνα διατηρούσε στενές φιλικές σχέσεις και με τον παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής Tralala, Μπάμπη Μπατσάρα με τον οποίο συνεργάστηκε πέρυσι στην μετάδοση του Καρναβαλιού της Καστοριάς, τα λεγόμενα Ραγκουτσάρια απ΄οπου είναι και η φωτογραφία της ανάρτησης.
Λίγη ώρα πριν την τραγικές στιγμές ή ίσως και κατά την διάρκεια αυτών συνομιλούσε με το φίλο της Μ.Μπατσάρα σε έντονο ύφος εξαιτίας κάποιων τολμηρών φωτογραφιών της ίδιας που είχαν ανέβει στο προφίλ της.
Η συνομιλία και όλη η συμπεριφορά της κοπέλας ήταν εριστική και τώρα αποδυκνύει πως το άτυχο κορίτσι με εκβιασμό από τον άνθρωπο που ήταν δίπλα της έγραφε και ανέβαζε υλικό που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα το έκανε ποτέ.
Λίγο πριν η συγκάτοικος της άκουσε φωνές και είδε το ζευγάρι να φεύγει από το σπίτι μέσα σε κλίμα έντασης.
Μετά ακολούθησαν οι παράξενες δραστηριότητες στο προφίλ της στο Facebook.
Ο δράστης αφού την έβαλε σε αυτοκίνητο φαίνεται να της δημιούργησε έντονη σκηνή ζηλοτυπίας για διάφορους Καστοριανούς με τους οποίους γνωρίζονταν η κοπέλα.
Μετά από ώρες σκληρών βασανιστηρίων το σώμα της κοπέλας ανασύρθηκε σήμερα στις 7:00 περίπου το πρωί με πολλά σημάδια εγκαυμάτων από τσιγάρο στην πλάτη, 50 περίπου κατσαβιδιές με δοκιμαστικό ηλεκτρολογικό κατσαβίδι στο πρόσωπο και το λαιμό όπου βρέθηκε καρφωμένο, και 10 περίπου μαχαιριές στο στήθος με στιλέτο, το οποίο επίσης βρέθηκε καρφωμένο πάνω στην καρδιά της.
Ο δράστης αφού έκανε όλα αυτά τα οποία ξεπερνούν ακόμη και σενάριο ταινίας τρόμου, έφυγε για θεσσαλονίκη και σφού έγραψε ένα στάτους όλο νόημα στο προφίλ του αθώου θύματός του, κάποια στιγμή σήμερα μετά τα μεσάνυχτα ξεκίνησε με προορισμό το Κιλκίς.
Στη διαδρομή όμως για κακή του τύχη έπεσε πάνω σε τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας.
Οι αστυνομικοί που είδαν αίματα και τρίχες στο κάθισμα του συνοδηγού κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και τον συνέλαβαν.Στο τμήμα τα ομολόγησε όλα.
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog
kastorass
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: