ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Υπουργός σε Ευρωβουλευτή: "Βαλ’ την εκεί που ξέρεις"!!!

Αφορμή για επεισόδιο μεταξύ υπουργού και Ευρωβουλευτή στάθηκε μια... κορνίζα, με τον πρώτο να λέει στον δεύτερο «βαλ’ την εκεί που ξέρεις»!
Το περιστατικό έγινε κατά την διάρκεια κοινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής επιτροπής Ε.Ε. - Τουρκίας και είχε ως πρωταγωνιστές τον βουλευτή Μπάρι Μάντλενερ από την Ολλανδία και τον υπουργό Ε.Ε. Εγκεμέν Μπαγίς.
Γνωστός για τις αντιτουρκικές του θέσεις, ο Ευρωβουλευτής ανάφερε πως πολλοί γελοιογράφοι στην γειτονική χώρα φοβούνται μήπως συλληφθούν και παρουσίασε στον υπουργό μια κορνιζαρισμένη γελοιογραφία του Τούρκου γελοιογράφου Μπαχαντίρ Μπαρουτέρ.
Σε αυτήν, ένας πιστός μιλά στο κινητό του με τον θεόκαι του ζητά να ολοκληρώσει το τελευταίο τμήμα της προσευχή τους του διότι έχει επείγουσα δουλειά. Μετά την δημοσίευση της γελοιογραφίας, ο Μπαρουτέρσυνελήφθη.
«Βαλ΄ την εκεί που ξέρεις», είπε ο Μπαγίς στον Μάντλενερ και του έδωσε πίσω την κορνίζα, ενώ αργότερα δήλωσε πως «κάποιοι στην Ευρώπη που υποφέρουν από ρατσισμό μπορούν να νοσηλευτούν στην Ανατολία».
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: