ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Πελάτες εστιατορίου χάνουν τις τόπλες σερβιτόρες!!!

Οι πεινασμένοι πελάτες σε εστιατόριο του Μοντρεάλ δεν θα εξυπηρετούνται πλέον από γυμνόστηθες σερβιτόρες καθώς ο ιδιοκτήτης Ρεϊνόλντ Μορισέτ έχασε το δικαστικό αγώνα με το Δήμο του Μοντρεάλ.
Το εστιατόριο “Πριγκίπισσες της Χοσελάγκα”, που βρίσκεται κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο, δεν επιτρέπεται πλέον να σερβίρει αυγά , ομελέτες, πρωινό με τόπλες σερβιτόρες , γεγονός που προκάλεσε απογοήτευση στην πελατεία του αλλά και στον τολμηρό ιδιοκτήτη.

Ο Μορισέτ διατείνεται πως έχασε τη δίκη επειδή ο δήμος διαμαρτυρήθηκε πως το εστιατόριο του δεν βρισκόταν στη σωστή εμπορική ζώνη για να διαθέτει γυμνόστηθο προσωπικό.
Η απόφαση αυτή επικυρώθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο του Κεμπέκ μετά την έφεση που κατέθεσε ο ιδιοκτήτης ενάντια στην πρωτόδικη απόφαση το 2010. Το εστιατόριο είχε πάντα άδεια για φαγητό αλλά όχι για να προσφέρει ερωτικά σόου καθότι δεν βρίσκεται στην ερωτική ζώνη της πόλης.
Ο Μορισέτ είπε πως ο δικαστικός αγώνας για να κρατήσει τις τόπλες σερβιτόρες στο εστιατόριό του κράτησε 7 χρόνια και του κόστισε 200.000 δολάρια. Από σήμερα οι πιο καλές γκαρσόνες του Πριγκιπάτου της Χοσελάγκα σερβίρουν πρωινό με βαθύ αποκαλυπτικό ντεκολτέ. Και μέχρις εκεί.
nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια: