ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Πασίγνωστος μουσικός "εγκέφαλος" σε κύκλωμα ναρκωτικών

Στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών έχει μπει πασίγνωστος Έλληνας μουσικός, ο οποίος όπως όλα δείχνουν είναι ένας εκ των τριών αρχηγών τεράστιου κυκλώματος ναρκωτικών σε Ελλάδα, Βαλκάνια και...
Αμερική.
Πρόκειται για έναν πραγματικά πολύ γνωστό, εμφανίσιμο άνδρα, ιδιαίτερα δημοφιλή στο γυναικείο φύλο, ο οποίος εμφανίζεται κατά καιρούς στα μεγάλα νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας δίπλα σε μεγάλα ονόματα.
Ο μουσικός μαζί με δύο άτομα αλβανικής καταγωγής έχει στρατολογήσει πολλά «βαποράκια», σύμφωνα με την Espresso, τα οποία μοιράζουν την… πραμάτεια τους σε επώνυμους πελάτες.
Ο άνδρας αυτός κυκλοφορεί με πολυτελέστατο τζιπ με φιμέ τζάμια και συχνάζει κυρίως στο κέντρο του Κολωνακίου και στα βόρεια προάστια, προκειμένου να παρακολουθεί αν οι «υπάλληλοι» του κάνουν καλά την δουλειά τους!Η ΕΛ.ΑΣ. έχει γίνει σκιά του το τελευταίο διάστημα, ενώ για το ευρύ κοινό είναι ένα άτομο υπεράνω πάσης υποψίας.
Η κόκα που πουλάει είναι υψηλής καθαρότητας, αφού προορίζεται για πολύ απαιτητικούς πελάτες, οι οποίοι μπορούν να δίνουν και 100 και 130 ευρώ, για να εξυπηρετηθούν.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, ο μουσικός και η συμμορία του έχει εξαπλώσει τα πλοκάμια τους και συνεργάζονται με την μαφία του Μαυροβουνίου και με τα καρτέλ της Νότιας Αμερικής.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: