ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Επίθεση στο παιδεραστή, του έσπασε με μπουνιά τη μύτη!!!

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε στην ανακρίτρια ο 47χρονος δάσκαλος και προπονητής, που κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση. Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδευόμενος από ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας έφτασε στο ανακριτικό γραφείο ο 47χρονος εκπαιδευτικός, ο οποίος φέρεται ότι ασελγούσε στα παιδιά που προπονούσε.

Όμως παρά την ισχυρή φρούρησή του ο κατηγορούμενος δεν γλίτωσε από την οργή ενός νεαρού καφετζή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του CRETALIVE, του επιτέθηκε και τον τραυμάτησε. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο εκπαιδευτικός, ζήτησε ένα ποτήρι νερό, οι αστυνομικοί κάλεσαν τον καφετζή χωρίς να φαντάζονται τα όσα θα επακολουθήσουν.
Μόλις ο νεαρός βρέθηκε μπροστά στον 47χρονο, όρμησε και τον χτύπησε στο πρόσωπο, σπάζοντας του την μύτη, πριν προλάβουν οι άνδρες ασφαλείας τον απομακρύνουν.
Ο άνθρωπος που με τις πράξεις του έχει σοκ στο πανελλήνιο, κάθισε απέναντι από την ανακρίτρια και κοιτώντας την στα μάτια άρχισε να επαναλαμβάνει όσα έλεγε και στους αστυνομικούς. Υποστήριξε ότι: «Δεν έκανε τίποτα κακό. Δεν έχει σχέση με σεξουαλική ικανοποίηση. Ήταν παιχνίδι για να απελευθερώνει τις συστολές και αναστολές των μαθητών του. Έτσι θα τους έκανε δυνατούς και επιτυχημένους».
Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί δεν προλάβαιναν να παίρνουν καταθέσεις από παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών, τα οποία έφταναν με τους γονείς τους για να πουν όλα όσα είχαν βιώσει δίπλα στον προπονητή τους.
Ο φάκελος της δικογραφίας περιλαμβάνει 13 παιδιά, ωστόσο και άλλοι ανήλικοι σύμφωνα με πληροφορίες ζητούσαν συνεχώς να πάνε για να καταθέσουν. Υπάρχει φόβος ότι ο αριθμός των αγοριών που έχουν πέσει θύματα του 47χρονου, αγγίζει τα 80.
Λίγο πριν οδηγηθεί στην ανακρίτρια τον είχε επισκεφθεί στην αστυνομική διεύθυνση η σύζυγός του με την αίτηση διαζυγίου στα χέρια και του ζήτησε να την υπογράψει. Δίπλα της ήταν και οι δυο του γιοι που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο άνθρωπος που τους μεγάλωσε κατηγορείται ότι κατέστρεψε τόσες ζωές συνομήλικών τους, παιδιών.
Η σύζυγος του προπονητή μπάσκετ, η οποία έχει χάσει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια της, σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να κινήσει διαδικασίες για να αλλάξουν ακόμη και επίθετο οι δυο της γιοι.
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: