ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Συμπλοκή ομάδων μαθητών σχολείου στην Κοζάνη!

Tραυματισμός μαθητή και μήνυση κατά του δράστη...
Οι συνεχείς καυγάδες μεταξύ μαθητών του επαγγελματικού σχολείου Κοζάνης, αποτελούν πραγματικό πονοκέφαλο για τη διεύθυνση, τους καθηγητές και τους μαθητές του σχολείου το τελευταίο διάστημα.
Οι τσακωμοί μέσα στο σχολείο ανάμεσα σε δύο ομάδες μαθητών, είχαν σαν αποτέλεσμα την
επέκτασή των επεισοδίων και έξω από το σχολικό χώρο. Δυστυχώς, οι συστάσεις των καθηγητών και του ίδιου του διευθυντή, δεν στάθηκαν ικανές να κατευνάσουν τα πνεύματα. Έτσι, την προηγούμενη εβδομάδα, δύο ομάδες μαθητών καυγάδισαν έντονα, τα αίματα άναψαν και πλακώθηκαν στο ξύλο.
Η συμπλοκή σημειώθηκε μέρα μεσημέρι, την προηγούμενη Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, ημέρα πανελλαδικής απεργίας, επί της οδού Βερμίου, έξω από το σχολείο. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες, ένας μαθητής που πηγαίνει σε σχολή καράτε, χτύπησε και τραυμάτισε συμμαθητή του. Ο τελευταίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από καθηγητές του σχολείου, ενώ ο πατέρας του χτυπημένου μαθητή κατέθεσε μήνυση κατά του μαθητή που τον τραυμάτισε, ενώ στο χώρο των επεισοδίων έφτασε η αστυνομία, η οποία προέβη σε ανακρίσεις.
Να σημειωθεί ότι στις ομάδες που δημιουργούν τα επεισόδια συμμετέχουν ημεδαποί και μετανάστες μαθητές που φοιτούν στο σχολείο, όλοι τους ανήλικοι, ωστόσο αυτές οι ομάδες δεν είναι συγκροτημένες στη βάση μετανάστες – Έλληνες. Βεβαίως, είναι φανερό ότι αυτές οι συμπλοκές και οι συνεχείς καβγάδες, απασχολούν πολύ σοβαρά τη σχολική κοινότητα του ΕΠΑΣ Κοζάνης.
Πτολεμαίος
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: