ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Το Πρωί Φοιτήτρια, Το Βράδυ …Στρίπερ!!!

Πάταγε το on του υπολογιστή της για να γράφει τις εργασίες της και ώρες αργότερα «άναβε» τους άντρες…
Μετά από ένα εξουθενωτικό διάβασμα η φοιτήτρια Έμμα Γκριν, έκανε διάλλειμα για …στριπτίζ.
Η 25χρονη βρετανίδα μεταμορφωνόταν σε άτακτο κορίτσι βγάζοντας στη δημοσιότητα τον πλούσιο «εσωτερικό της κόσμο» προκειμένου να αυξήσει τον τραπεζικό της λογαριασμό ώστε να καταφέρει κάποια στιγμή να αποφοιτήσει.




Η νεαρή φοιτήτρια σπουδάζει σχεδιασμό πολυμέσων στο Πανεπιστήμιο Glamorgan της Ουαλίας και αισθητικός σε τοπικό κολέγιο. Για τις σπουδές απαιτούνται αρκετά χρήματα ενώ λόγω των πολύωρων απαιτήσεων μια κανονική εργασία, έστω και μερικής απασχόλησης, ήταν αδύνατον λόγω των εντατικών μαθημάτων που έπρεπε να παρακολουθεί.
Έτσι, από τη στιγμή που υπήρχε ήδη ο υπολογιστής η 25χρονη Έμμα αποφάσισε να κάνει on line στριπτίζ κερδίζοντας ακόμα και 200 λίρες την εβδομάδα.



«Λατρεύω τις σπουδές μου αλλά δεν είχα οικονομικούς πόρους», απολογείται η νεαρή φοιτήτρια «Ένας φίλος μου είπε για τις δυνατότητες μιας web camera οπότε προμηθεύτηκα μια.
Στην αρχή έμοιαζε πολύ καλό για να είναι αληθινό και οφείλω να παραδεχτώ ότι την πρώτη φορά ήμουν νευρική και δεν πίστεψα ότι θα μπορούσα να βγάλω αρκετά χρήματα. Αλλά έπειτα από μερικά στριπτίζ και το αρχικό σοκ άρχισα να το συνηθίζω..».
newsbomb
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog  
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: