ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Υπουργός βρέθηκε κρεμασμένος σε δωμάτιο ξενοδοχείου..

Νεκρός εντοπίστηκε την Τρίτη στη διάρκεια συνεδρίου για το διακρατικό εμπόριο στην πρωτεύουσα της Ουρουγουάης, Μοντεβιδέο, ο υφυπουργός Εμπορίου της Αργεντινής, Ιβάν Χάιν. Ο κυβερνητικός αξιωματούχος βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε, με τις Αρχές της χώρας να εκτιμούν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.
Ο 33χρονος πολιτικός θεωρούταν ένα από τα πιο
ταχύτατα εξελίξιμα πρόσωπα στην πολιτική σκηνή της Αργεντινής και αποτελούσε στενό συνεργάτη της προέδρου Φερνάντεθ ντε Κίρτσνερ η οποία ανανέωσε πρόσφατα τη θητεία της στον προεδρικό θώκο.
«Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για αυτοκτονία. Οι έρευνες συνεχίζονται», εξήγησε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Χοσέ Λουίς Ρολντάν.
Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν βόμβα στη Σύνοδο, όπου συμμετέχουν οι πρόεδρο της Αργεντινής, της Βραζιλίας, της Παραγουάης, της Βενεζουέλας και φυσικά της οικοδέσποινας Ουρουγουάης.
Η Κριστίνα Κίρσνερ έμαθε τα νέα ενώ βρισκόταν σε κεκλεισμένων των θυρών σύσκεψη με τους υπόλοιπους ομολόγους της. Και ταράχτηκε τόσο πολύ που χρειάστηκε να τη δει ο προσωπικός της γιατρός. Αργότερα, επέστρεψε στη σύσκεψη.
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Auto den prokeite na sumBei pote stin Ellada...
DHLADI NA AUTOKTONHSH YPOURGOS......
G Amelethtos (Byzantinos)

VATOLAKKIOTIS είπε...

Οι δικοί μας είναι "λογικοί"...