ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Σοκαριστικό: Σκότωσε κατα λάθος την κοπέλα του στον ύπνο τους

Τραγική κατάληξη είχε η ρομαντική βραδιά για ένα ζευγάρι!!!
Τους πήρε ο ύπνος στον καναπέ, αγκαλιά. Δεν φαντάζονταν ότι το πρωί δεν θα τους έβρισκε μαζί.
Η ιστορία του Ρόμπερτ Τριγκ και της Σούζαν Νίκολσον είναι τουλάχιστον σοκαριστική. Ο 48χρονος πρώην σεφ και η 52χρονη πρώην ασφαλίστρια ήταν τέσσερις μήνες ζευγάρι. Ένα βράδυ, αποφάσισαν να μείνουν αγκαλιά στον καναπέ.

Το τι σου επιφυλάσσει η ζωή μερικές φορές ούτε που μπορείς να φανταστείς.
Τους πήρε ο ύπνος. Στη διάρκεια της νύχτας, ο 48χρονος άλλαξε πλευρό και κατά λάθος, καταπλάκωσε τη σύντροφο του, τόσο που την έπνιξε. Η έρευνα έδειξε πως ενώ όταν το ζευγάρι κοιμήθηκε, το κεφάλι του άνδρα ήταν στο στήθος της γυναίκας, όταν ξύπνησε, το κεφάλι του ήταν στο μπράτσο του καναπέ και η Νίκολσον είχε καταπλακωθεί από το σώμα του.
Δε μπορούσε να αναπνεύσει. Ο Τριγκ κατάλαβε τι είχε γίνει, το επόμενο πρωί όταν ξύπνησε. Ήταν όμως αργά.
Σηκώθηκε από τον καναπέ και της έπιασε το χέρι. «Ήταν ακόμη ζεστό», είπε. «Της είπα, ώρα να σηκωθείς. Αλλά δεν πήρα καμία απάντηση», είπε στην αστυνομία, που αρχικά τον ανέκρινε για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, αλλά τελικά τον άφησε ελεύθερο χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.
Η νεκροψία έδειξε πως η άτυχη γυναίκα είχε αιμορραγία στο μάτι, το πρόσωπο, το λαιμό και το στήθος. Το ίδιο και στα χείλη, με τις ενδείξεις να οδηγούν στο συμπέρασμα πως τα χείλη της είχαν πιεστεί πάνω στα δόντια της.
«Δεν υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη ότι προηγήθηκε κάποια φιλονικία, βία ή ένα περιστατικό επίθεσης» αναφέρει η αστυνομία. «Είναι βέβαιο ότι ο θάνατος προκλήθηκε επειδή κάποιος κοιμήθηκε πάνω της».
Δείτε ένα βίντεο με βάση την κατάθεση του Τριγκ στους αστυνομικούς

Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: