ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Πένθος στον Παναιτωλικό – Έφυγε απ’τη ζωή ο Μάρκος Κρικελής!

Τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του Μάρκου Κρικελή, που είχε διατελέσει πρόεδρος του Παναιτωλικού την περίοδο 1976-1978 εξέφρασε με ανακοίνωσή της στην οικογένεια του εκλιπόντος, η «κυανοκίτρινη» ΠΑΕ.
Παράλληλα γνωστοποίησε ότι αντί για στεφάνι θα καταθέσει στη μνήμη του χρηματικό ποσό που θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ με τον θάνατο του Μάρκου Κρικελή εκφράζει στους οικείους του τα θερμά της συλλυπητήρια. Ο διακεκριμένος ιατρός Μάρκος Κρικελής που γεννήθηκε στην Τήνο, πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στο Αγρίνιο, όπου ανάπτυξε έντονη κοινωνική δράση έχοντας σημαντική προσφορά σε πολλούς τομείς. Διατέλεσε πρόεδρος του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ την περίοδο 1976-1977 που η ομάδα μας αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, αλλά και την περίοδο 1977-1978 που αγωνίζονταν στη Β’ Εθνική.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ αποφάσισε να κατατεθεί στη μνήμη του (αντί στεφάνου, μετά από επιθυμία της οικογένειάς του), χρηματικό ποσό που θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό».
sport-fm
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: