ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ποιος αποκάλεσε την Βάνα Μπάρμπα "γιαγιά";

Στο πρόσωπο της κόρης της φαίνεται πως βρήκε τον δάσκαλό της η Βάνα Μπάρμπα, καθώς, όπως η ίδια λέει σε συνέντευξή της, η Φαίδρα Θεοδώρα είναι ο πιο αυστηρός κριτής της!
«Τα σχόλιά της μπορεί να είναι αποθεωτικά, του τύπου “είσαι η πιο όμορφη μανούλα του κόσμου” ή απογοητευτικά, όταν π.χ. μου λέει...
“πω πω! Μεγάλωσες! Γιαγιά έχεις γίνει!», δηλώνει η Βάνα στο περιοδικό «Ok!».
Η ηθοποιός εξομολογείται πως η μικρή πήρε από εκείνη το ατίθασο του χαρακτήρα της. «Δυστυχώς, τα μοναχοπαίδια είναι λίγο κακομαθημένα κι εγώ δυσκολεύομαι να την βάλω τιμωρία. Ακόμα κι αν την τιμωρήσω, με ένα κλάμα ή μία αγκαλίτσα θα με τουμπάρει», παραδέχεται.
«Το παιδί ζει στην πραγματικότητα. Δεν θέλω να της κρύβω τίποτα, χωρίς να ξεχνάω βέβαια ότι είναι παιδί και δεν θέλω να το τρομάζω. Ξέρει καλά ότι δεν ζούμε σε εποχή όπου μπορούμε να παίρνουμε αλόγιστα αυτό που θέλουμε. Αυτός είναι και ο λόγος που της άλλαξα σχολείο», συνεχίζει η Βάνα και περιγράφει τρυφερά περιστατικά με πρωταγωνίστρια την Φαίδρα Θεοδώρα.
Μάλιστα, η ηθοποιός δεν κρύβει ότι διαβάζει καθημερινά παραμύθια στην κόρη της λίγο πριν κοιμηθεί, με αγαπημένο τον «Μικρό Πρίγκιπα», αλλά και ότι η Φαίδρα Θεοδώρα δεν θέλει αδερφάκι αλλά την αποκλειστικότητα!
Δείτε περισσότερα θέματα  
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: