ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ήθελε να μεγαλώσει το μόριο του και πέθανε από την ένεση σιλικόνης


Σοκ προκαλεί στις Ηνωμένες Πολιτείες ο θάνατος ένος 22χρονου άνδρα στο New Jersey, ο οποίος πέθανε μια ημέρα μετά από ένεση σιλικόνης στα γεννητικά του όργανα.
Μια 34χρονη γιατρός, η Kasia Rivera, έκανε τον περασμένο Μάιο ένεση στον νεαρό, Justin Street , ο οποίος ήθελε να μεγαλώσει το μόριο του. Σήμερα η "γιατρός" κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, καθώς ο 22χρονος έφυγε από την ζωή μία μόλις ημέρα μετά την επέμβαση σιλικόνης.
Ο θάνατός του θεωρήθηκε ως ανθρωποκτονία, όταν η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι πέθανε από εμβολή, που προκλήθηκε από αντίδραση στη σιλικόνη. Η γιατρός δηλώνει αθώα, αλλά παραμένει κρατούμενη. Και αυτό γιατί το ποσό που ορίστηκε ως εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής της ανέρχεται στις 75.000 δολάρια.
Θα πρέπει να αναφερθεί ότι η Kasia Rivera δεν είναι γιατρός και τώρα πέρα από την ανθρωποκτονία, αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη άσκηση ιατρικής. Μάλιστα οι αρχές ανοίγουν τους φακέλους ασθενών προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχει κάνει και άλλες ανάλογες επεμβάσεις.
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: