ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ο καρκίνος νίκησε τη βασίλισσα της ομορφιάς!!!

Μόλις στα 28 της χρόνια, η πρώην Miss Venezuela Eva Ekvall έφυγε από τη ζωή ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο του μαστού.
Η άλλοτε καλλονή η οποία μάλιστα είχε βγει τρίτη στην κατάταξη στον διαγωνισμό Miss Universe το 2001, ήταν τότε μόλις 17 χρόνων.
Γεννημένη από Αμερικανό πατέρα και Τζαμαϊκανή μητέρα, δούλευε σε μαγαζί με ρούχα στο Καράκας όταν την εντόπισε πρακτορείο μοντέλων.

«Για μένα ήταν πραγματικά γελοίο όλο αυτό που συνέβαινε» είχε πει νωρίτερα φέτος η ίδια και συνέχιζε: «Πίστεψα ότι ήταν πολύ τραβηγμένο όλο αυτό. Δεν μπορούσα να είμαι μοντέλο».
Μία μέρα όμως απολύθηκε από τη δουλειά της και έτσι πήγε στο πρακτορείο μοντέλων. Όταν την είδαν της είπαν ότι είχαν μπροστά τους την επόμενη Μις Βενεζουέλα.
Και πράγματι, το 2000 στέφθηκε βασίλισσα της ομορφιάς στη Βενεζουέλα.
Την επόμενη χρονιά ήρθε Τρίτη στην τελική κατάταξη για τον τίτλο της Μις Υφηλίου στο Πουέρτο Ρίκο.
Αργότερα ακολούθησε το δρόμο της δημοσιογραφίας την οποία σπούδασε και μάλιστα έλεγε τις ειδήσεις για μεγάλο κανάλι της Βενεζουέλας.
Τον Φεβρουάριο του 2010 διαγνώστηκε καρκίνος του μαστού σε προχωρημένο στάδιο και η ίδια αναγκάστηκε να τεθεί σε πολύ δυνατές χημειοθεραπείες αλλά και μαστεκτομή. Είχε διαπιστώσει πολλούς μήνες πριν πως είχε στο στήθος της έναν όγκο όμως νόμιζε πως επρόκειτο για αλλαγή στο σώμα της λόγω της πρώτης εγκυμοσύνης της.
Espressonews

Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: