ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Προκλητικές φωτογραφίες από όργια σε πάρτι του Μπερλουσκόνι

Πιο καυτές φωτογραφίες από αυτές που είδαν το φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα L´ Unita» και καίνε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν υπάρχουν!
Λεσβιακά φιλιά, μεταμφιέσεις σε αστυνομικίνες ή σέξι..
Αη Βασιλίτσες και αισθησιακές πόζες από καλλονές είναι μερικές από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά την διάρκεια των μπούνγκα-μπούνγκα πάρτυ του Καβαλιέρε.
Είναι φωτογραφίες που για πρώτη φορά έβγαλε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «L´ Unita», τον περασμένο Μάρτιο και φέρονται να έχουν τραβηχτεί τον Οκτώβριο του 2010 και προστέθηκαν στην δικογραφία που ήδη αριθμεί 20.000 σελίδες και αφορά την δίκη παγκοσμίως γνωστή ως «Ρούμπι-γκέιτ».
Στις φωτογραφίες απεικονίζεται και ο ατζέντης Λέλε Μόρα (σε βάρος του οποίου διεξάγονται έρευνες για προαγωγή στην πορνεία), να είναι ξαπλωμένος σε μεγάλο καναπέ και παίζει με άλλο φιλοξενούμενο των... μπούνγκα μπούνγκα πάρτυ.
Αν είναι αυτά τα στοιχεία τότε «ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι», δήλωσε ο δικηγόρος του Μπερλουσκόνι, Νικολό Γκεντίνι, μιλώντας για «γενικού περιεχομένου» φωτογραφίες, οι οποίες απλά δείχνουν κορίτσια να ανταλλάσσουν αθώα φιλιά στο μάγουλο και δεν αποδεικνύουν ότι πρόκειται για ανήλικες.


Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: