ΣΙΝΕ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ληστεία στο προπονητικό της Τσέλσι!

Ακόμη ένα περιστατικό παραβατικής συμπεριφοράς έρχεται να ταράξει τα νερά στην Τσέλσι, αυτή τη φορά στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου. Δέκα οι συλλήψεις για διάρρηξη, ληστεία και φθορά ξένης περιουσίας, με τους …επιτήδειους να μη διστάζουν να πάρουν ακόμη και μέρος του χλοοτάπητα!

Μάλιστα, σύμφωνα με μερίδα του αγγλικού Τύπου, οι μισές από αυτές έχουν να κάνουν με ανήλικους, οι οποίοι είναι μέλη του συλλόγου, αφού αγωνίζονται στα εφηβικά τμήματα των Λονδρέζων.
Έως το πρωί της Τετάρτης δεν είχαν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο προκλήθηκαν οι φθορές στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που στο Κόμπχαμ γίνονται αξιόποινες πράξεις, αφού τα περασμένα 5 χρόνια έχουν παρατηρηθεί ανάλογα περιστατικά. Συγκεκριμένα, 7 ληστείες, 4 περιπτώσεις καταστροφών στις υλικές υποδομές και 2 διαρρήξεις. Μάλιστα, και μέσα στο 2011, η διοίκηση της Τσέλσι έπρεπε να αντιμετωπίσει αντίστοιχα φαινόμενα, αφού ένα μαχαίρι βρέθηκε στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου.
www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: