ΣΙΝΕ

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Επίσκεψη αγάπης στο Ειδικό Σχολείο..

Αντιπροσωπεία μαθητών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών , την Τετάρτη μετά το πρώτο διάλλειμα επισκέφτηκε το Ειδικό Σχολείο Γρεβενών και μοίρασε χαρά, αγάπη και δώρα στα παιδάκια που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη.
Τους μαθητές υποδέχθηκαν ο Προϊστάμενος του Ειδικού Σχολείου Νίκος Ντάλλας, που τους καλωσόρισε, τους ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους και τους ξενάγησε σε όλους τους χώρους του σχολείου και τους χώρους που απασχολούνται τα παιδιά.
Οι μαθητές του 4ου Δ.Σ. έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα και στη συνέχεια μοίρασαν δώρα στους συμμαθητές τους του Ειδικού Σχολείου. Παράλληλα τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου που τη στιγμή της επίσκεψης πραγματοποιούσαν πρόβα για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Η επίσκεψη έληξε με ανταλλαγή ευχών, ενώ ο Διευθυντής του 4ου Δ.Σ. Φώτης Μπαζάκας εξέφρασε τη μεγάλη ικανοποίηση του, μαθητές να δίνουν χαρά σε συμμαθητές τους. Οτιδήποτε δίνει χαρά στα παιδιά είναι σημαντικό και πρέπει όλοι μας να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τα βοηθήσουμε.
fotisbazakas
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: