ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Την Πέμπτη ο Σουλτάν θα ντυθεί στα πράσινα!!!

Τσάκας: ”Θα βάλουμε και τα 15 εκατομμύρια ευρώ”
Ο Βλάσης Τσάκας μετά από… σοβαρή αποχή από την δημοσιότητα, τόνισε πως την Πέμπτη τελειώνει θετικά το θέμα του Πρίγκιπα και παραδέχθηκε πως «υπάρχουν κάποια θεματάκια με την ΓΗΠΕΛ»!
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NovaSport fm ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Σουλτάν, Βλάσης Τσάκας:

«Πήρα τον οικονομικό έλεγχο στα χέρια μου πριν λίγες μέρες. Το τελευταίο τριήμερο, έπεσε πολύ δουλειά από τα κορίτσια (μεταφράστριες) και χθες δύο συνεργάτες μας μεταβίβασαν στην Σαουδική Αραβία τα χαρτιά. Έχω θετικές ανταποκρίσεις. Την Τετάρτη θεωρώ πως θα έχουν τελειώσει όλα θετικά και την Πέμπτη, θα γνωστοποιηθεί το πλάνο μας και η πρότασή μας.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει την εικόνα ενός νοικοκυρεμένου μαγαζιού πάντως. Υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που δεν ήταν όπως τις περιμέναμε αλλά σίγουρα, δεν πρόκειται για κάτι αποτρεπτικό. Η αντίθετη μέτρηση έχει αρχίσει» είπε αρχικά και συνέχισε:
«Κι ένας λόγος που ανταποκρίθηκα στην πρόσκλησή σας και βγήκα στον αέρα, είναι αυτός. Επειδή έχουν βγει διάφοροι ψίθυροι πως υποχωρούμε και πως θολώνει το θέμα. Διάβασα πως ειπώθηκε το ένα ή το άλλο από το περιβάλλον του πρίγκιπα. Ποιο είναι αυτό και δεν το γνωρίζω εγώ; Γράφονται ανυπόστατα πράγματα. Εμείς είμαστε εδώ και την Πέμπτη θα δείτε ποια είναι τα σχέδια μας.
Να είναι ήρεμοι και ο κόσμος και η ομάδα πως όλα θα πάνε καλά. Θα βάλουμε και τα 15 εκατομμύρια ευρώ και θα προχωρήσουμε. Παρά τον πόλεμο που δεχόμαστε από τη κάτω μεριά του λιμανιού. Ακούσαμε τον Θεοδωρίδη προηγουμένως να λέει πως ο αδικημένος του πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός… Όσο για χτες που χάσαμε, δεν ήμασταν καλοί, έκανε «χειρουργείο» και ο Σπάθας…
Από εκεί και πέρα θα συμφωνήσω πως έχουμε καθυστερήσει λίγο στις ημερομηνίες που είχαμε προβλέψει και υπογράψει. Το λάθος έγινε αρχικά, στις προβλέψεις μας και όχι τώρα. Αλλά επαναλαμβάνω πως είμαι αισιόδοξος και όλα θα τελειώσουν θετικά την Πέμπτη.
Όσο για την φραστική επίθεση που δέχτηκα στο ΟΑΚΑ, έχω να δηλώσω πως είναι αγενές να φέρεσαι έτσι σε κάποιον που θέλει να επενδύσει. Βέβαια αυτά είναι τα του οίκου μας και θα τα λύσουμε μόνοι μας. Α! Και για αυτούς που λένε πως είμαι άνθρωπος του Τζίγκερ, είμαι τόσο πολύ που δεν τον έχω δει ακόμη…».
gazzetta.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: