ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Παρελθόν ο Τσέλλιος από την Καστοριά..

Έναν μήνα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Καστοριάς, ο Νίκος Τσέλλιος υπέβαλλε στη διοίκηση την παραίτησή του.
Ο 45χρονος προπονητής αποφάσισε να αποχωρήσει, ύστερα από την ήττα από την Αλεξάνδρεια, όπου οι «γουναράδες» προηγούνταν στο ημίχρονο με 3-1, αλλά δέχτηκαν τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος και έχασαν 3-5. Στα τέσσερα παιχνίδια που έκατσε στον πάγκο της Καστοριάς, ο Τσέλλιος μέτρησε μια ισοπαλία και τρεις ήττες.

Σε δηλώσεις του στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Αντέννες fm, ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε: «Η συνολική εικόνα μας είναι πέρα για πέρα άσχημη σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχει απογοήτευση για το τελικό αποτέλεσμα και εγώ προσωπικά έχω μεγάλο μερίδιο ευθύνης της ήττας αυτής»
Στη συνέχεια επισήμανε: «Δηλώνω δημόσια την παραίτηση μου, καθώς χθες το βράδυ (σ.σ. Κυριακή), ενημέρωσα τον πρόεδρο, ότι δεν μπορώ να συνεχίσω. Θεωρώ ότι η απομάκρυνση μου θα είναι ευεργετική σε πολλούς τομείς».
Επιχειρώντας να εξηγήσει το τι συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο, σημείωσε: «Ήρθαν τα πάνω – κάτω. Δεν το περιμέναμε, ήταν σαν να μην βγήκαμε ποτέ στο γήπεδο στην επανάληψη. Όλα μας πήγαν στραβά και δεν μας βγήκε τίποτα από αυτά που σχεδιάσαμε. Τιμωρηθήκαμε από τα λάθη μας και δεχθήκαμε την ισοφάριση και στην συνέχεια "καταρρεύσαμε" και φτάσαμε σε αυτό το σκορ».
Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Δεν είναι ώρα για ευθύνες, αλλά ώρα αποφάσεων. Η Καστοριά χρειάζεται την στήριξη όλων μας, αλλά από ότι φαίνεται κανείς δεν ενδιαφέρεται, μονάχα ένας άνθρωπος. Γι’ αυτό και αποφασίζω να φύγω, δεν μπορώ να βοηθήσω με αυτές τις συνθήκες την ομάδα, στεναχωριέμαι άλλα έτσι είναι η ζωή».
onsports
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: