ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ισχυροί άνεμοι και νεφώσεις!!!

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στα δυτικά της χώρας και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στις υπόλοιπες περιοχές θα εκδηλωθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 7 και τοπικά 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που από το βράδυ θα αυξηθούν και ενδέχεται να βρέξει. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα βρέξει. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα συννεφιάσει και προς το απόγευμα θα βρέξει. Η ορατότητα τοπικά τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά μέχρι 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρος, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ και στο Ιόνιο 6 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που θα είναι παροδικά αυξημένες στην Κεντική Στερεά, την Κεντρική Πελοπόννησο όπου και θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4βαθμούς χαμηλότερη.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στη Δυτική Κρήτη και τις νότιες Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 Μποφόρ και πιθανώς τοπικά 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις και τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 7 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα νότια θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: