ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Απίστευτο σκάνδαλο στη βασιλική αυλή της Ισπανίας!

Σαν βόμβα έσκασε στη βασιλική αυλή της Ισπανίας η είδηση ότι ο βασιλικός γαμπρός του Χουάν Κάρλος και σύζυγος της μικρότερης κόρης του infanta Κριστίνα, Iñaki Urdangarín, είναι μπλεγμένος σε υπόθεση...
κατάχρησης δημόσιου χρήματος από το αφιλοκερδές ίδρυμα Noos Institute.
Ο πρώην Ολυμπιονίκης Iñaki και νυν Δούκας της Πάλμας, ως πρόεδρος του Ιδρύματος «Noos Institute» έκλεινε συμβόλαια εκατομυρίων για να διοργανώνει events στη Βαλένθια, στη Μαγιόρκα, Μενόρκα, Ίμπιζα και στη Φορμεντέρα.
Το ίδρυμα μπήκε στο στόχαστρο του εισαγγελέα από τη στιγμή που διαπιστώθηκε ότι γύρω στα 2,3 εκατομμύρια ευρώ που έλαβε το Ινσιτούτο από την κυβέρνηση των Βαλεαρίδων τα έτη 2004 και 2005, για να οργανώσει ένα φόρουμ για τον αθλητισμό, έκαναν... φτερά!
Ο εισαγγελέας διέταξε τη Δευτέρα έλεγχο στα βιβλία του ιδρύματος και ήδη απαγγέλθηκαν κατηγορίες στο συνεταίρο του Iñaki, Diego Torres, στη σύζυγο του Torres και σε άλλους δύο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο χρησιμοποιούσαν το Ινστιτούτο για είσπραξη δημόσιων και ιδιωτικών κεφαλαίων προσφέροντας... ανύπαρκτες υπηρεσίες! Από το υλικό που κατασχέθηκε από την αστυνομία στα γραφεία του Diego Torres, πράγματι διαπιστώθηκε κατάχρηση δημοσίου χρήματος. Πηγές αναφέρουν ότι «αναπόφευκτα» και ο Urdangarin θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: