ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Τα διεθνή Μέσα για την γενική απεργία στην Ελλάδα

Το γύρο του κόσμου έχουν κάνει οι σημερινές πανελλαδικές κινητοποιήσεις, στο πλαίσιο της γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
«Η πρώτη απεργία στην Ελλάδα μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου» τιτλοφορείται το άρθρο του δικτύου BBC το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι έχει παραλύσει ο δημόσιος τομέας.

«Ελληνική απεργία κατά του κυβερνητικού προϋπολογισμού πείνας» είναι ο τίτλος του σχετικού άρθρου που δημοσιεύτηκε από το Reuters το οποίο σημειώνει πως «τα σχολεία έκλεισαν, τα νοσοκομεία λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας και τα τρένα έχουν σταματήσει να εκτελούν δρομολόγια, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης των συνδικάτων».
Αναφορά στις σημερινές κινητοποιήσεις γίνεται και στην ιταλική Rai.it το οποίο αναφέρει ότι στην Ελλάδα πραγματοποιείται γενική απεργία ενάντια στα σκληρά μέτρα λιτότητας.
Το AFP αναφέρει ότι τα ελληνικά συνδικάτα βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας και άλλων περιοχών προκειμένου να πιέσουν την ελληνική κυβέρνηση να αλλάξει την πολιτική της όσον αφορά στα μέτρα λιτότητας.
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: