ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Βενιζέλος: Κρίσιμοι οι επόμενοι τρεις μήνες για την Ελλάδα..

Οι επόμενοι τρεις μήνες θα είναι πολύ κρίσιμη περίοδος για την Ελλάδα, καθοριστική στην προσπάθεια της να αντιμετωπίσει την βαθιά και πολύπλευρη κρίση που αντιμετωπίζει, με πιθανή τη διεξαγωγή εκλογών, αφού προηγηθεί η επίτευξη συμφωνίας με τους ιδιώτες πιστωτές για τη συμμετοχή τους στην ανταλλαγή ομολόγων με στόχο τη μείωση του χρέους της Ελλάδας, είπε ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών Ευ.Βενιζέλος σε μήνυμα του προς επενδυτές στη Νέα Υόρκη.

Αναφερθείς στη σύνοδο Κορυφής που θα διεξαχθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή στις Βρυξέλλες ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την πεποίθηση-ελπίδα, ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες «θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις, στέλνοντας σαφές και δυνατό μήνυμα» για τη δυνατότητα της ευρωζώνης να αντιμετωπίσει την κρίση χρέους.
«Είμαι σίγουρος ότι αύριο (Πέμπτη) και μεθαύριο οι ηγέτες της ευρωζώνης και της ΕΕ θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις στέλνοντας καθαρό και δυνατό μήνυμα στις αγορές, ότι η ευρωζώνη έχει την ικανότητα και τη δύναμη να ξεπεράσει την κρίση», ήταν η δήλωση του κ. Βενιζέλου.
ΤΑ ΝΕΑ
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: