ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Άγρια κόντρα μεταξύ δυο πρώην – Δεν θέλει ούτε να την ξέρει!

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και πολλοί μάλιστα δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να τους βλέπαμε ακόμα και να ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Τώρα όμως οι δυο τους τράβηξαν δρόμους χωριστούς και μάλιστα, όχι και με τον πιο ήρεμο τρόπο.«Ας πει κάποιος στην πρώην μου πια, ότι από τη στιγμή που με έχει μπλοκάρει από το facebook δεν είναι δυνατόν να λέει στο προφίλ της, ότι έχει σχέση με εμένα.
Δεν έχω την παραμικρή σχέση με το συγκεκριμένο άτομο. Ούτε το όνομά της δεν θέλω να αναφέρω, αρκετά τη διαφημίσαμε. Κατά τα άλλα, να ευχηθώ σε όλους τους φίλους και τις φίλες, Χαρούμενα Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος» έγραψε ο επώνυμος άντρας στο profile του στο facebook δημιουργώντας απορίες σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν το πρώην ζευγάρι από... happy couple σε εχθρούς.
Πρόκειται για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ και την, πρώην πλέον, σύντροφό του Βασιλική Μπισαράκη.Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για άγνωστους όμως μέχρι στιγμής λόγους αποφάσισαν να χωρίσουν. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη μάλιστα πριν από μερικές εβδομάδες είχε αλλάξει το status του στο facebook από «σε σχέση» σε «ελεύθερος». Τίποτα όμως τότε δεν μαρτυρούσε ότι δεν θα ήταν απλά ένας χωρισμός αλλά μια κόντρα που θα τον οδηγούσε να μιλήσει με τόσο σκληρά λόγια για την πρώην σύντροφο του.
gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: