ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Ο «κρυμμένος» θησαυρός των Γρεβενών, θέμα στα διεθνή μέσα!!!

Η ανεύρεση του κρυμμένου θησαυρού αποτελούσε αγαπημένο παιχνίδι για πολλά παιδιά αλλά όπως φαίνεται και για αρκετούς μεγάλους.
Πρόσφατα στα Γρεβενά πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις στο «Μεσόλακκο» Γρεβενών καθώς πέντε Έλληνες έψαχναν τον κρυμμένο θησαυρό επιχειρώντας να ανοίξουν σήραγγα μήκους 15 μέτρων με την χρήση σκαπτικών και άλλων μεταλλικών εργαλείων.
Τα διεθνή μέσα ασχολήθηκαν με το θέμα και απέδωσαν την προσπάθεια των Ελλήνων να βρουν θησαυρό στην οικονομική κρίση. «Μετά από δύο χρόνια λιτότητας, συρρίκνωσης των μισθών, αύξησης των φόρων και ρεκορ ανεργίας ρεκόρ όλο και περισσότεροι Έλληνες βρίσκουν παρηγοριά σε ιστορίες κρυμμένων θησαυρών» αναφέρει το Associated Press και αναδημοσιεύεται μεταξύ άλλων από την Huffington Post, το ABC news και την Washington Post.
Το δημοσίευμα αναφέρθηκε στη σύλληψη των 
«κυνηγών του θησαυρού»  στα Γρεβενά ενώ αναφέρει και την άποψη ενός Έλληνα «κυνηγού» ο οποίος ζητά να μην θεωρείται παράνομη στη χώρα αυτή η δραστηριότητα. «Αν βρεθεί ο θησαυρός θα καλυφθεί ένα πολύ μεγάλο μέρος του ελληνικού χρέους» αναφέρει ένας άλλος.
«Δεν είναι όλοι οι ελληνικοί μύθοι αρχαίοι...» λένε χαρακτηριστικά τα διεθνή μέσα.





mediagate
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: