ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Δήθεν ανάπηρη προδόθηκε από βίντεο του συντρόφου της!

Με το που έσκασε το κανόνι στην Ελλάδα, οι βρετανοί έσπευσαν να μας κάνουν καρικατούρα, σε ένα ριάλιτι που μας έβγαζε κομπιναδόρους, παπατζήδες και φοροφυγάδες. Όμως μάλλον θα πρέπει να τα μαζέψουν και γρήγορα μάλιστα, μετά την εξωφρενική ιστορία που ήρθε στο φώς με πρωταγωνίστρια μια αγγλίδα από το Cardiff
Ο λόγος για την Tina Attanasio, μητέρα δύο παιδιών, η οποία αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 εβδομάδων γιατί έπαιρνε επίδομα αναπηρίας… χωρίς φυσικά να το δικαιούται! Από τον Αύγουστο του 2005 έως και τον Φεβρουάριο του 2010 η «κυρία» αυτή εισέπραξε συνολικά 19.000 λίρες Αγγλίας, υποστηρίζοντας ότι ήταν βαριά ανάπηρη και είχε δήθεν σοβαρό πρόβλημα να περπατήσει.
Όμως όταν απολάμβανε τις διακοπές της στη Γαλλία με τον σύντροφό της δεν πίστευε, ότι θα ερχόταν κάποτε η στιγμή που εκείνος θα χρησιμοποιούσε εναντίον της τα βίντεο με τα ξέφρενα παιχνίδια τους στις νεροτσουλίθρες! Ο πρώην καλός της έδωσε στον ανακριτή βίντεο που την δείχνει να κάνει βουτιές και να διασκεδάζει.
Οι εικόνες ισοπέδωσαν σαν πύργο από τραπουλόχαρτα τους μέχρι σήμερα ισχυρισμούς της ότι είναι τόσο αδύναμη που δεν μπορεί να περπατήσει μια μικρή απόσταση, να μαγειρεύει και να πηγαίνει στην τουαλέτα χωρίς τη βοήθεια πατερίτσας.
Τώρα η Attanasio θα πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά να πείσει τους δικαστές, πως οφείλεται σε θαύμα του Μεγαλοδύναμου ότι πέταξε τις πατερίτσες και άρχισε τα ακροβατικά. Καλή μου ο θεός να σε φυλάει από κρίμα και άδικο και από τσαντισμένο πρώην!
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: