ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Καταθέσεις Σοκ Των Θυμάτων Του Παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη!!!

“Μας Υποχρέωνε Σε Σεξουαλικά Όργια”...
«Μας υποχρέωνε να συμμετέχουμε όλοι μαζί σε σεξουαλικά όργια».
Κόβουν την ανάσα και παγώνουν το αίμα οι καταθέσεις των παιδιών που έπεσαν θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του παιδεραστή εκπαιδευτικού και προπονητή Νίκου Σειραγάκη.

Σοκαρισμένοι ακόμη και οι έμπειροι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθούσαν τα όσα τους εξιστόρησαν τα δεκατρία ανήλικα (από 12 έως 15 ετών) αγόρια, τα οποία συνοδευόμενα από τους γονείς τους πέρασαν το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας για να καταθέσουν τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσαν από τον 47χρονο άντρα. Οι μικροί αθλητές, που για μεγάλο χρονικό διάστημα κράταγαν το στόμα τους κλειστό, έλυσαν τη σιωπή τους και περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια τη φρίκη που έζησαν από τον άνθρωπο που έβλεπαν ως πρότυπο.
Ενα από τα αμούστακα αγόρια είπε στους αστυνομικούς: «Την Τρίτη, δηλαδή δύο ημέρες πριν συλληφθεί (ο προπονητής) μάς οδήγησε νύχτα στους Μύλους και μέσα στο σκοτάδι μας υπέβαλε σε δοκιμασία. Η δοκιμασία αυτή ήταν να μεταφέρουμε από το φαράγγι σε μία μικρή εκκλησία πέτρες. Οπως μας είπε, με αυτό τον τρόπο θα αποκτούσαμε μαγική δύναμη! Λίγη ώρα μετά, έξω από την ίδια εκκλησία, μας υποχρέωσε να επιδοθούμε σε σεξουαλικά όργια όλοι μαζί».
Ενας άλλος αθλητής στην κατάθεσή του έκανε λόγο και για ομαδικές εξορμήσεις σε χώρους τρομακτικούς για μικρά παιδιά: «Μας οδηγούσε σε νεκροταφεία και μας παρότρυνε να πάμε σε τάφους και να ανάψουμε κεριά. Ετσι, θα αποδεικνύαμε σε εκείνον αλλά και στους εαυτούς μας ότι είμαστε ατρόμητοι και δυνατοί άνδρες και ότι η μύηση που μας έκανε είχε θαυματουργό αποτέλεσμα».
Κάποιοι από τους ανήλικους που πήγαν στην Ασφάλεια για να καταθέσουν ήταν σοκαρισμένοι και με δυσκολία πρόφεραν τις λέξεις. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι ξέσπασαν σε λυγμούς και χρειάστηκε να διακόψουν την κατάθεσή τους προκειμένου να ηρεμήσουν.
Οπως αποκάλυψαν, ο 47χρονος τους έλεγε όλη την ώρα για το πόσο σημαντική ήταν η διαδικασία της μύησης στην ανάπτυξή τους και στη «μετατροπή» τους ως ρωμαλέοι άνδρες. Πολλές φορές επιστράτευε άλλα αγόρια που ήδη είχαν μυηθεί, καθώς θεωρούσε ότι με αυτό τον τρόπο θα κατάφερνε να προσεγγίσει τα υποψήφια θύματά του ευκολότερα: «Τις περισσότερες φορές η μύησή μας γινόταν με την επιστράτευση παιδιών που ήδη είχαν μυηθεί. Επέλεγε τα αγόρια που ήθελε και υποδείκνυε σε ένα άλλο παιδί, υποχείριο του, να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και την εμπειρία του από τις νυχτερινές συνευρέσεις στα καταφύγια και να προσελκύσει στην ομάδα του τον καινούργιο».
Τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να καταθέσουν και άλλα παιδιά που είχαν μπλέξει στα δίκτυα του δάσκαλου-προπονητή, αφού σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο αριθμός τους πρόκειται να αγγίξει τους 80! Η υπόθεση έχει προκαλέσει οργή και αναστάτωση σε ολόκληρο το Ρέθυμνο, αφού ο Νίκος Σειραγάκης (παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών ηλικίας 16 και 12 ετών), ήταν πρόσωπο γνωστό, με χρόνια στα διδασκαλικά έδρανα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και με μακρά πορεία στα γήπεδα ως αθλητής και αργότερα ως προπονητής.


ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ο 47ΧΡΟΝΟΣ
Με άκρα μυστικότητα, υπό τον φόβο λιντσαρίσματος, οδηγήθηκε χθες το πρωί στον ανακριτή Ρεθύμνου ο Νίκος Σειραγάκης. Ο 47χρονος, στον οποίο ο εισαγγελέας έχει ασκήσει δίωξη για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος, ζήτησε και πήρε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί σήμερα.
Οι αστυνομικές αρχές συνόδευσαν τον άνδρα μυστικά και με ισχυρά μέτρα ασφαλείας, σε μια προσπάθεια να τον προστατεύσουν από τυχόν επιθέσεις από την πλευρά των οικογενειών των αγοριών που έπεσαν θύματα των διαστροφικών ορέξεών του. Ομως ο 47χρονος δεν κινδυνεύει μόνο από συγγενείς των παιδιών, αλλά και από εξοργισμένους συμπολίτες του, οι οποίοι αδυνατούν να συλλάβουν ότι ένας άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας εμπλέκεται σε μια τέτοια ιστορία.
Με αφορμή το περιστατικό αυτό η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου έδωσε εντολή στα υπηρεσιακά συμβούλια να την ενημερώσουν εντός δεκαπέντε ημερών για όλες τις υποθέσεις ανάρμοστης συμπεριφοράς εκπαιδευτικών, μεταξύ των οποίων και «σεξουαλικής φύσεως οχλήσεις» σε βάρος παιδιών, που εκκρεμούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς και για τους λόγους που δεν έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές έρευνες.
Η κ. Διαμαντοπούλου τονίζει ότι το υπουργείο «είναι αποφασισμένο να μην επιτρέψει ούτε στο ελάχιστο την προσβολή της παιδικής και εφηβικής προσωπικότητας» και ξεκαθαρίζει ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατό να μένουν «οιωνεί ατιμώρητες» εξαιτίας γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: