ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Τα καλύτερα συνθήματα των "αγανακτισμένων"!

Κάποιοι πέρασαν και πάλι τη νύχτα τους εκεί. Δεν ήθελαν να φύγουν. Κάποιοι άλλοι έφυγαν αλλά ξαναγύρισαν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πλατεία Συντάγματος, όπως και όλες οι άλλες κεντρικές πλατείες ανα την Ελλάδα, θα πλημμυρίσουν και σήμερα από κόσμο.

Δεν πτοήθηκαν ούτε από τη βροχή, ούτε κουράστηκαν να φωνάζουν... Οι "αγανακτισμένοι" ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα το απόγευμα στις 6 για να φωνάξουν και πάλι δυνατά όλα όσα τους πνίγουν... Να δώσουν το δικό τους ειρηνικό μήνυμα!
Τα συνθήματα που έκλεψαν την παράσταση
Αυτές τις ημέρες ακούστηκαν πάρα πολλά συνθήματα και κάποια μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση για την πρωτοτυπία αλλά και την ευρυματικότητά τους. Την τιμητική του στα συνθήματα είχε ο Θ. Πάγκαλος ενώ το σύνθημα "Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από εδώ" ακούστηκε κατα κόρον.
Από την πρώτη μέρα οι διαδηλωτές βγήκαν κρατώντας πανό με χαρακτηριστικά συνθήματα, όπως "Έχουμε ξυπνήσει - τι ώρα είναι;- ώρα να φύγουν" και "Ψωμί Παιδεία Ελευθερία".
"Δεν αντέχω στην ανεργία ούτε να πάω στην Αυστραλία", έγραφε ένα από τα πλακάτ της διαδήλωσης ενώ στις μπλούζες κάποιων "αγανακτισμένων" έγραφε: "Δεν είμαι καμαριέρα κανενός". Πολύ έντονα ακουγόταν επίσης το σύνθημα "Αφήσετ μας να ζήσουμε γιατί θα σας..."
Γέλιο προκάλεσε ένα αγανακτισμένο σκυλάκι που κυκλοφορούσε έχοντας κρεμασμένο στο λαιμό του το σύνθημα: "Ξυπνήσαμε κι εμείς τα ζώα".
TLife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: