ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Champions League: Ολυμπιακός – Arsenal 3-1 (video)

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του παίρνοντας τη νίκη με 3-1 απέναντι στην Arsenal, αλλά το 3-2 της Marseille επί της Dortmund τον έστειλε στο Europa League και τους Γάλλους στους «16» του Champions League. Djebbour, Fuster και Modesto οι σκόρερ για τους πρωταθλητές Ελλάδας, ο Benayoun μείωσε προσωρινά σε 2-1 στο 57`.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα, παρόλα αυτά οι «κανονιέρηδες» απείλησαν πρώτοι και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις με τον Arshavin και τον Frimbong, πριν ο Djebbour στο 16` εκμεταλλευτεί την πάσα του Fuster και με άψογο τελείωμα κάνει το 1-0. Στη συνέχεια ο Mirallas λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, αλλά δεν κατάφερε να «κρεμάσει» τον Fabniaski, ο οποίος έκανε τραγικό λάθος. Ακολούθησε ένα σουτ του Benayoun που πέρασε μόλις άουτ, με τον Fuster στο 36` να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα μετά τη λανθασμένη απομάκρυνση του Mannone – που στο μεταξύ είχε αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Fabianski – με το κεφάλι έξω από την περιοχή του. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός είχε ακόμη δύο ευκαιρίες να «τελειώσει» το παιχνίδι, οι Djebbour και Μανιάτης, όμως, δεν ήταν εύστοχοι.
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Valverde συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες και στο 57` το «πλήρωσαν», καθώς ο Benayoun με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Modesto πρόλαβε την έξοδο του Mannone, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ προ κενής εστίας. H Arsenal πατούσε πλέον καλύτερα στο γήπεδο, ενώ οι Πειραιώτες κλείστηκαν στο δικό τους μισό. Σε αντεπίθεση στο 84` ο Mirallas είδε τον Mannone να επεμβαίνει εντυπωσιακά και να κρατά το 2-1, αλλά ο Modesto στο 88` έκανε το 3-1 και «σφράγισε» τη νίκη, η οποία δεν αποδείχθηκε αρκετή για την πρόκριση στους «16″ του Champions League.
Σκόρερ: 16` Djebbour, 36` Fuster, 89` Modesto / 57` Benayoun
Συνθέσεις
Ολυμπιακός: Megyeri, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Mellberg, Marcano, Μανιάτης, Modesto, Fuster (64` Abdoun), Holebas (37` Orbaiz), Mirallas, Djebbour (90` Παπάζογλου)
Arsenal: Fabianski (25` Mannone), Djourou, Vermaelen, Squillaci, Andre Santos (51` Miquel), Frimpong, Coquelin (67` Rosicky), Benayoun, Chamberlain, Arshavin, Chamakh
Δείτε σε video τα γκολ και τα highlights από το Ολυμπιακός – Arsenal 3-1
Δείτε περισσότερα θέματα
sportena
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: