ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Στο ιταλικό "Dancing with the stars" η Ρία Αντωνίου!

Το… χάσαμε κι αυτό το κορμί, πατριώτη! Αυτό θα σκέπτεται σε λίγο καιρό το αντρικό κοινό, αφού μία από τις πιο σέξι παρουσίες στον χώρο του μόντελινγκ όχι μόνο κάνει καριέρα στην Ιταλία, αλλά τώρα θα τη δούμε και στο «Dancing with the stars» της γείτονας χώρας, σόου που θα προβληθεί από το Rai Uno. Ο λόγος για την εκρηκτική ξανθιά Ρία Αντωνίου, η οποία εδώ και λίγες ώρες υπέγραψε και επίσημα για να είναι
ένα από τα λαμπερά αστέρια του σόου. Φυσικά, αυτό είναι κάτι αρκετά σημαντικό, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι η μόνη Ελληνίδα που λαμβάνει μέρος σε ένα τόσο μεγάλο project του εξωτερικού.
Το μοντέλο από τις 7 Ιανουαρίου που θα γίνει η επίσημη έναρξη του σόου θα αποδείξει και στο ιταλικό τηλεοπτικό κοινό πως δεν έχει μόνο τέλειες αναλογίες αλλά και ταλέντο στην κίνηση. Και επειδή είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό είναι προετοιμασμένη για πολύωρες πρόβες και σκληρή δουλειά.
Η Ρία από την πρώτη στιγμή που πήγε στην Ιταλία μόνον απαρατήρητη δεν πέρασε. Αν και το όνομά της ακουγόταν ανάμεσα στα δυνατά χαρτιά για το σόου τίποτα δεν ήταν επίσημο μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές για τη δωδεκάδα.
Αφού της έκαναν αρκετά δοκιμαστικά και με δεδομένο ότι κάθε φορά οι παραγωγοί δήλωναν όλο και πιο εντυπωσιασμένοι, ήταν αδύνατο να την κρατήσουν εκτός δωδεκάδας. Τελικά την ανακοίνωση έκανε μέσα από σελίδα της στο Διαδίκτυο η παρουσιάστρια του σόου Μίλι Καρλούτσι, η οποία εντυπωσιάστηκε όχι μόνο από την ομορφιά της Ελληνίδας αλλά και από τις ικανότητές της.
Αυτό που μένει τώρα είναι να απολαύσουμε σε λίγες ημέρες και τη Ρία να λικνίζεται στον ρυθμό της μουσικής για καλό σκοπό και αναμένουμε οι Ιταλοί τηλεθεατές να την κρατήσουν για αρκετό καιρό στο σόου και -γιατί όχι;- να φτάσει μέχρι και στον τελικό.
Espressonews.gr
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: