ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Daniel Craig: Ποιους αποκάλεσε "γ*μ*μ*ν**ς ηλίθιους";

Ο James Bond πήρε το όπλο του και άρχισε τα «πυρά»: κόντρα βαρβάτη ξέσπασε στο Hollywood, με τον Daniel Craig να αποκαλεί «γ*μ*μ*ν**ς ηλίθιους» όσους βγάζουν φάτσα - φόρα την προσωπκή τους ζωή, με πρώτες και καλύτερες τις αδερφές Kardashians!
Ο γνωστός ηθοποιός μιλά στο περιοδικό «GQ» για τον γάμο του με την Rachel Weisz, αλλά και την απόφασή τους να μην μας χαρίσουν ούτε ένα κοινό ενσταντανέ.

«Το γιατί κρατάς πράγματα για σένα δεν έχει να κάνει με τον φόβο να δημοσιοποιήσεις τα συναισθήματά σου, όπως υποστηρίζουν κάποιοι. Αν τα πουλήσεις, όμως, πάνε… τα έχασες. Και είναι πολύτιμα. Αξίζουν πολύ περισσότερο από χρήματα. Και δεν μπορείς να τα πάρεις πίσω. Δεν μπορείς να έχεις κινηματογραφήσεις τη γέννα του παιδιού σου, να έχεις δείξει σε όλους ακόμη και τον πλακούντα και μετά να ζητάς την ησυχία σου. Απλά δεν γίνεται», λέει χαρακτηριστικά.
«Αν αυτό είναι το κοινό στο οποίο απευθύνομαι, αν αυτό είναι που πρέπει να κάνω για να έχω τον κόσμο ευτυχισμένο, τότε όχι. Γ*μ*σ* τους! Γιατί, λυπάμαι πολύ, αλλά η ευτυχία μου είναι πιο σημαντική για μένα. Ακούς ανθρώπους να λένε “δεν θα κρατήσει πάνω από έξι μήνες”, αλλά εγώ δεν αποκρίνομαι. Η ζωή είναι μακριά και εγώ ελπίζω ότι αυτό είναι… μακροπρόθεσμο», συνεχίζει ο Craig και χαρακτηρίζει «σκατά» όσα έχουν γραφτεί για τα προσωπικά του.
Σχολιάζοντας τηλεοπτικά πρόσωπα, η κουβέντα πήγε στις αδερφές Kardashian. Εκεί ήταν που άστραψε και βρόντηξε ο κινηματογραφικός 007: «κοίταξε τους Kardashians! Αξίζουν εκατομμύρια. Όχι ότι νομίζω πως ήταν φτωχοί όταν ξεκίνησαν, αλλά κοίταξέ τους τώρα. Και τι είπαν; Απλά αναρωτήθηκαν “το μόνο που έχω να κάνω είναι να συμπεριφέρομαι σαν γ*μ*μ*ν*ς ηλίθιος και εσείς θα με πληρώνετε εκατομμύρια;”»!
Αχ Daniel μου... πού να καταλάβεις εσύ από ριάλιτι; Εδώ ούτε μια φωτογραφία με την σύζυγό σου δεν έχουμε, έτσι βρε, για να θυμόμαστε τα ευχάριστα!
Πάντως, ο 43χρονος ηθοποιός δηλώνει σίγουρος πως όσα λέει θα ξεσηκώσουν αντιδράσεις... Για να δούμε ποιός θα απαντήσει πρώτος!!!
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: