ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Europa League: ΠΑΟΚ – Rubin Kazan 1-1 (video)

Άπαντες ικανοποιημένοι έφυγαν από την Τούμπα, καθώς το 1-1 ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Rubin Kazan για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League έστειλε αμφότερους στους «32» της διοργάνωσης, την ελληνική ομάδα ως πρώτη και αυτή του Berdyev ως δεύτερη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι – το οποίο κέρδισε μαζί με την αποβολή του Ryzhikov o Γεωργιάδης – στο 15`, οι Ρώσοι ισοφάρισαν με τον Valdez στο 48`.

Με επιθετικές διαθέσεις μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες, με τη μεγάλη φάση να απουσιάζει έως το 12`, όταν ο Γεωργιάδης μετά από εκτέλεση κόρνερ της Rubin πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ και αφού διέσχισε το γήπεδο έφτασε απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Αυτός τον ανέτρεψε, ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι και απέβαλε τον Ryzhikov. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Vierinha, ήταν εύστοχος και το 1-0 ήταν γεγονός. Στη συνέχεια, οι «ασπρόμαυροι» έλεγξαν το παιχνίδι χωρίς να απειλήσουν ουσιαστικά, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο 24` αν ο Noboa δε σούταρε απελπιστικά άουτ μόνος του απέναντι στο Γλύκο.
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για τους Ρώσους, καθώς στο 48` ο Valdez βρέθηκε αφύλακτος στο ύψος του πέναλτι και με «κεραυνό» δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Γλύκο φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Οι παίκτες του Boloni δεν έκατσαν με σταυρωμένα τα χέρια και είχαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τους Vierina (54`) και Γεωργιάδη (57`), με τον Arlauskis να επεμβαίνει εντυπωσιακά όσο και σωτήρια σε αμφότερες τις περιπτώσεις. Ο «δικέφαλος» εξακολουθούσε να κυριαρχεί, αλλά δεν ανησύχησε τον αντίπαλο πορτιέρο έως το τέλος του ματς, με εξαίρεση μία κεφαλιά του Σαλπιγγίδη στο 89`, και το 1-1 παρέμεινε.
Σκόρερ: 15` πεν. Vierinha / 48` Valdez
Κόκκινη: 12` Ryzhikov
Συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Γλύκος – Etto, Cirillo, Μαλεζάς,Lino – Arias (83` Lazar), Garcia, Ivic (80` Φωτάκης) – Γεωργιάδης (73` Σαλπίγγίδης), Vierinha, Αθανασιάδης
Rubin: Ryzhikov – Kaleshin (14` Arlauskis), Sharonov, Boccheti, Ansaldi – Noboa, Natcho, Caradeniz, Nemov – Martins (61` Bystrov), Valdez (90` Dyadyun)
Δείτε σε video τα γκολ από το ΠΑΟΚ – Rubin Kazan 1-1



Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: