ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Μήνυσαν τη Fiat για τη διαφήμιση με την Τζένιφερ Λόπεζ. (video)

Φαίνεται πως στη διάσημη ιταλική εταιρία αυτοκινήτων, η διαφήμιση για το Fiat 500 στην οποία πρωταγωνιστεί η Τζένιφερ Λόπεζ έχει προκαλέσει μεγαλύτερη ζημία από ό,τι κέρδη, καθώς οι καλλιτέχνες που χειροτέχνησαν το γρκάφιτι που διακρίνεται στο φόντο της εν λόγω διαφήμισης μήνυσαν την εταιρία, αφού όπως υποστήριξαν δεν έδωσαν ποτέ την άδειά τους για μαγνητοσκόπηση του σχεδίου τους.

Παρόλα αυτά, το ζήτημα φαίνεται πως επιλύθηκε εξωδικαστικά, καθώς με ανακοίνωσή της συνηγόρου των εναγόντων, Στέισι Ρίτσμαν, την περασμένη Πέμπτη έγινε γνωστό πως τα δύο μέρη ήρθαν σε συμβιβασμό. «Οι πελάτες μου είναι ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουν μία επιπρόσθετη συνεργασία με τη Fiat», ανέφερε σε δήλωσή της, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε πως η εταιρία θα δωρίσει μία σειρά από οχήματα του εν λόγω μοντέλου στους καλλιτέχνες, τα οποία θα φιλοτεχνήσουν και θα τεθούν σε πλειστηριασμό, τα κέρδη του οποίου θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Το θέμα έγινε γνωστό μετά από ανακοίνωση της εταιρίας Crysler, θυγατρική της Fiat, την περασμένη Τετάρτη, η οποία έκανε λόγο για προβλήματα της εταιρίας σε σχέση με πνευματικά δικαιώματα για ένα έργο γκράφιτι.
Δείτε το τρέιλερ της επίμαχης διαφήμισης:
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: