ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Παρουσιάζουν ως gay τον Τσιμιτσέλη στις ΗΠΑ!

Εταιρεία διανομής gay ταινιών προωθεί στις ΗΠΑ το «Οξυγόνο» των Ρέππα-Παθανασίου με τον τίτλο «The blackmail boy» (που σημαίνει «Το αγόρι του εκβιασμού») και στην αφίσα έχει μια χαρακτηριστική σκηνή με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον Ακύλα Καραζήση να εμφανίζονται με άκρως ερωτική διάθεση.

Και βεβαίως στο πλαίσιο της όλης προώθησης παραποιείται στην περίληψη που κυκλοφορεί ακόμη και το σενάριο, με αποτέλεσμα ο εκβιασμός, ο οποίος είναι το κεντρικό θέμα, στην Αμερική να αναφέρεται σε ερωτικό τρίγωνο...
Η ταινία, που διαδραματίζεται σε μια επαρχιακή πόλη ο αντιδήμαρχος της οποίας πέφτει θύμα εκβιασμού, προβλήθηκε στη χώρα μας το 2003 και έσπασε ταμεία στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Στη διανομή -εκτός από τους Τσιμιτσέλη και Καραζήση- συμμετέχουν σπουδαίοι ηθοποιοί, όπως η Νένα Μεντή, ο Αλέξης Γεωργούλης, η Μαρία Καβογιάννη κ.ά. Η αλήθεια είναι πως από αυτήν την κινηματογραφική δουλειά απέκτησε αναγνωρισιμότητα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος και εξεπλάγη με την αμερικανική εκδοχή.
Μάλιστα, σχολίασε: «Στην ταινία αποφάσισε ο Αμερικανός διανομέας να δώσει το συγκεκριμένο προφίλ και να την προμοτάρει με αυτόν τον τρόπο. Δικαίωμά του, αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είναι η ταινία και με το πώς τη δουλέψαμε εμείς στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα, μόνο και μόνο που κάποιος ενδιαφέρθηκε για την ταινία, σημαίνει ότι είδε κάτι καλό επάνω της. Το “Οξυγόνο” είναι μια δουλειά την οποία έχω αγαπήσει όσο λίγες. Δεν με ενόχλησε το τι και το πώς της ξένης διανομής της, εφόσον εγώ ξέρω για τι είδους ταινία πρόκειται και τη στηρίζω 100%».
Espressonews.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: