ΣΙΝΕ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Η Pamela Anderson Με Καυτό Μικροσκοπικό Μαγιό!!!

Με «καυτό» μαύρο μικροσκοπικό μαγιό και βλέμμα στο… υπερπέραν, η πρώην πρωταγωνίστρια του Baywatch «πιάστηκε» από τους παπαράτσι, την ώρα που έκανε βουτιές σε παραλία της Χαβάης.
Το κορμί θανατηφόρο, που μπορεί να «πάτησε» τα 45, αλλά δείχνει πιο fit από ποτέ δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Όταν η Pamela, βέβαια,

ρωτήθηκε γι’αυτό, έδωσε την απάντησή της, ως προς το πώς καταφέρνει να κρατά το σώμα της σε αυτή την κατάσταση, με τους κοιλιακούς-φέτες και τα οπίσθια… «φωτιά». Ιδού η λύση του μυστηρίου:
«Τα παιδιά μου με κρατούν στην απόλυτη φόρμα. Κάνω μαζί τους όποιο άθλημα μπορεί να φανταστεί κανείς. Από ποδόσφαιρο και μπάσκετ, μέχρι baseball και ό,τι μου προτείνουν. Δεν πηγαίνω στο γυμναστήριο. Είμαι χορτοφάγος, αλλά δεν κάνω δίαιτα», είπε.
Ορίστε. ΔΕΝ κάνει δίαιτα. Ούτε κι εμείς κάνουμε δίαιτα κοπελιά, αλλά δεν βλέπουμε και πολλά κοινά με το κορμί σου… Hello;
Η Pamela απολαμβάνει τις διακοπές της με το νέο της αμόρε Jon Rose, ο οποίος είναι επαγγελματίας surfer και περιβαλλοντολόγος στο επάγγελμα. Αντε να δούμε, μπας και καταφέρει να βάλει την ζωή της σε μια τάξη.
Ο γάμος της με τον ντράμερ των Motley Crue, Τommy Lee, τον πατέρα των δύο της παιδιών, έγινε το 1995 μετά από γνωριμία… 96 ωρών και κράτησε πέντε χρόνια. Τον Ιούλιο του 2006 παντρεύτηκε για δεύτερη φορά τον KidRock, αλλά χώρισε μόλις τέσσερις μήνες αργότερα.
Ακριβώς έναν χρόνο μετά, ξαναπαντρεύεται: Τον Rick Salomon αυτή τη φορά, ενώ στο ενεργητικό της έχει και έναν αρραβώνα με τον Marcus Schenkenberg.
Αυτή τη φορά, φαίνεται να απολαμβάνει τον έρωτα στο πλευρό του νέου της αγαπημένου. Κι όλα αυτά φυσικά μέχρι τον… επόμενο.
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: