ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Super League: Λεβαδειακός – Εργοτέλης 0-1 (video)

Από ένα αυτογκόλ του Λισγάρα κρίθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στο Λεβαδειακό και τον Εργοτέλη, με τους Κρητικούς να επικρατούν 1-0 και να «δραπετεύουν» με το «τρίποντο» από την πρωτεύουσα της Βοιωτίας.
Να σημειωθεί ότι το ματς διακόπηκε στο 56` καθώς έσβησαν οι προβολείς και συνεχίστηκε μετά από μισή ώρα περίπου.
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 7ο λεπτό ο Λισγάρας στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 0-1. Ο Λεβαδειακός πήρε στη συνέχεια τα ηνία του αγώνα, αλλά δε μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ στο 36` οι Κρητικοί θα μπορούσαν να κάνουν το 0-2, αν ο Κατσικοκέρης ήταν πιο εύστοχος στο «τακουνάκι» που επιχείρησε μέσα από τη μικρή περιοχή.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Κουτσόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ. Στη συνέχεια διακόπηκε το παιχνίδι και με την επανέναρξή του οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, αλλά οι προσπάθειές του για την ισοφάριση δε βρήκαν αντίκρισμα, με τον Εργοτέλη να διατηρεί το υπέρ του 0-1. 
Σκόρερ: 7` αυτ. Λισγάρας
Συνθέσεις
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος (84` Grbic), Tomas (56` Napoleoni), Λισγάρας, Μελισσάς, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Κουτσόπουλος (56` Sanchez), Κοιλιάρας, Βασιλείου, Ζουρούδης
Εργοτέλης: Pierson, Shashiashvili Γιαλούσης, Hieblinger, Σαρρής, Κυριακίδης (90` Jovanovic), Junior, Τζανακάκης (75` Ρέντζας), Leal (81` Beto), Φραγκουλάκης, Κατσικοκέρης
Δείτε σε video το αυτογκόλ του Λισγάρα στο Λεβαδειακός – Εργοτέλης 0-1

Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: